URLAO SAM NA TEA U SVLAČIONICI! Sale Đorđević ispričao do sada nepoznatu anegdotu!

Autor:

Sport

08.10.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Insistirao sam na tome i ponosan sam na odnos koji sam izgradio sa njim - ističe Sale.

URLAO SAM NA TEA U SVLAČIONICI! Sale Đorđević ispričao do sada nepoznatu anegdotu!

Foto: Starsport

Aleksandar Đorđević, legendarni srpski košarkaš i trener, nedavno je bio gost u "X&O's CHAT" podkastu kod Edina Avdića gde je otkrio zanimljive detalje o svom periodu na klupi "orlova", posebno se osvrćući na Svetsko prvenstvo 2014. godine.

- Imao sam sreće da treniram Miloša Teodosića, virtuoz, jedan od najtalentovanijih igrača koji je prošao ovim regionom. Sećam se da sam urlao na Tea 2014. godine. Vikao sam daj mi dobrog Tea, ne lošeg, daj mi dobrog, vođu, ne ovog kad poludiš - rekao je Đorđević.

Foto: Starsport

Miloš Teodosić i Aleksandar Đorđević

Đorđević je istakao i važnost odnosa između trenera i igrača, naglašavajući da je izgradnja ljudskih odnosa ključna za uspeh. 

- Tog lošeg Tea ne želimo, ali ovo si pravi ti! Insistirao sam na tome i ponosan sam na odnos koji sam izgradio sa njim. Teo je bio najbitniji igrač svoje generacije u našoj reprezentaciji. To je naravno evoluiralo, nije moglo moguće odmah da se napravi. Ne može ni sa jednim igračem. Čvrsto verujem u ljudskost u odnosima da moraš da se ostvariš ka saradniku kao čovek. Kao igraču mi je bilo lakše da napravim te odnose iznutra, teže je kad si kao trener van svlačionice - ističe Aleksandar Đorđević.

Aleksandar Đorđević je kroz svoje iskustvo na klupi reprezentacije Srbije otkrio neke od ključnih momenata i odnosa sa igračima koji su bili od presudnog značaja za uspeh. Njegova priča sa Teodosićem i naglasak na ljudskim odnosima predstavljaju inspirativan primer vođenja i motivacije u sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading