VUČEVIĆ ČESTITAO STRANAČKIM KOLEGAMA SLAVU SNS SVETU PETKU:"Naša kuća je bogata emocijama, ljudskom snagom i potencijalom! " (FOTO)

Autor:

Vesti

27.10.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ponosan sam na to što je Sveta mati naša zaštitnica i što nas opominje, bar jednom godišnje, da se saberemo i okupimo, da zaboravimo na lične sujete."

VUČEVIĆ ČESTITAO STRANAČKIM KOLEGAMA SLAVU SNS SVETU PETKU:"Naša kuća je bogata emocijama, ljudskom snagom i potencijalom! " (FOTO)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Vlade i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević čestitao je danas slavu Sveta Petka svima koji slave, uključujući članove SNS-a koji je proslavljaju kao stranačku slavu.

- Naša kuća je bogata emocijama, ljudskom snagom i potencijalom. Srpska napredna stranka je privilegovana što kao velika stranka, kao jedna velika porodica, za zaštitnicu svoje kuće ima ženu svetiteljku, Svetu mati Paraskevu. I naša Srbija je ženskog roda. Ponosan sam na to što je Sveta mati naša zaštitnica i što nas opominje, bar jednom godišnje, da se saberemo i okupimo, da zaboravimo na lične sujete. Siguran sam da će sve nas, ako je budemo dostojni i verni, čuvati i ubuduće. Borimo se za veru, za sve vere jer bez vere nema ni uspeha - napisao je Vučević na svojoj Instagram stranici. 

 

 

Dodao je da vremena pred nama neće biti laka, ali da to ne znači da imamo pravo da izgubimo veru. 

- Čast mi je što sam deo ovako velike porodice koja, kao i sve porodice, ima i vrline i mane, ali je spremna da menja sebe na bolje vođena jedino i isključivo ljubavlju i željom za napretkom naše Srbije i još boljim životom svih njenih građana. Srećna slava Sveta Petka svima koji je danas slave - poručio je premijer.

U prostorijama Srpske napredne stranke na Novom Beogradu danas je sečenjem slavskog kolača obeležena stranačka slava Sveta Petka.

Ovogodišnji domaćin slave je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević, a sečenju slavskog kolača prisustvovali su predsednik stranke Miloš Vučević, kao i brojni stranački funkcioneri.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Mirko

27.10.2024 13:49

Stranka koja ceni i postuje tradiciju naseg naroda

Mara

27.10.2024 13:49

Čestitka na slavama kao što je Sveta Petka pokazuje poštovanje prema tradiciji, što dodatno učvršćuje identitet stranke. Očuvanje tradicije može privući nove simpatizere i ojačati već postojeće veze sa biračima.

Tara

27.10.2024 13:50

Srećna slava i puna podrška za prethodan i dalji rad na razvoju i napretku naše države.

Aca

27.10.2024 13:50

Ovaj dan treba da se proslavi kako dolikuje.