NAŠA GLUMICA SILOVANA MESEC DANA, A LEŠ JOJ PRONAĐEN U STANU KOD VERENIKA: Stravični detalji iz policijskog izveštaja ugledali svetlost dana!

Autor:

Zabava

23.06.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata glumica proslavila se ulogom u hit domaćoj seriji, a njen život se završio na tragičan način!

NAŠA GLUMICA SILOVANA MESEC DANA, A LEŠ JOJ PRONAĐEN U STANU KOD VERENIKA: Stravični detalji iz policijskog izveštaja ugledali svetlost dana!

Foto: Wikimedia/Nuno Morão, Pixabay

Jedna od najpoznatijih Plejbojevih manekenki na našim prostorima, Ivana Mlađović, ostvarila je i svojevremeno epizodnu ulogu u popularnoj domaćoj seriji “Selo gori, a baba se češlja”, gde je tumačila ulogu konobarice.

Nedugo nakon te uloge, javnost je zatekla vest o tragičnoj smrti Ivane Mlađović. Naime, u oktobru 2018. godine pronađena je u besvesnom stanju u jednom stanu u Kragujevcu, zajedno sa muškarcem za kojeg su pojedini mediji tvrdili da joj je verenik. Prema izveštajima, kod muškarca je utvrđen visok nivo narkotika u organizmu.

Foto: Youtube.com printscreen

Ivana Mlađović

 


Ivana je preminula u bolnici nakon teške borbe lekara za njen život, a javnost je nagađala da je uzrok smrti moglo biti predoziranje.

Nekoliko godina pre smrti, tačnije 2013. godine, Mlađovićeva je bila žrtva zlostavljanja od strane svog tadašnjeg partnera, zbog čega je dobila i policijsku zaštitu. Mediji su preneli da ju je partner tukao, silovao i mučio gotovo čitavih mesec dana, nakon čega je Ivana hrabro prijavila zlostavljanje.

Ovo su samo neki od detalja koji su obeležili život i tragičnu smrt poznate Plejbojeve manekenke Ivane Mlađović.

Ovaj mladić tada je osuđen na dve godine zatvora, a istraga je pokazala da je on Ivanu silovao i mučio u stanu u kom je ona živela. Kako je pisalo u optužnici, on je Ivanu terao da pije alkohol i “bromazepam”, a napadao ju je i na njenom radnom mestu, tukao je pesnicama, a naneo joj je i teške povrede oštrim predmetom, pisao je tada Blic.

Foto: Youtube.com printscreen

Ivana Mlađović

 

Osim silovanja, on je bio optužen i za nanošenje lakih telesnih povreda, kao i za nedozvoljeno posedovanje oružja.

Ipak, kako je pisao pomenuti medij, nakon njegovog hapšenja Ivana je počela da dobija preteće poruke da pred sudom povuče tužbu, nakon čega je dobila policijsku zaštitu.

Nakon što je prevazišlačitavu ovu dramu, Ivana je upoznala taksistu iz Kragujevca za kog se navodno i verila posle nekoliko godina, a pored kog je i umrla.

Ivana Mlađović javnosti je postala poznata na takmičenju za “Plejboj devojku godine” kada joj se dogodio mali peh kada se okliznula na bini. Pobeda joj je tada izmakla, a istu je odnela starleta Soraja Vučelić, a prenosi Espreso.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Super smo

24.06.2024 07:12

Jadna žena. A, mi? Mesec dana nekog zlostavljaš i dobiješ dve godine. Psihopatama se isplati da žive ovde, niko ništa

Odgovori 13 1