HITNO PREKINUT KONCERT TEE TAIROVIĆ! Iznenađenje na sceni pevačica nije očekivala, izula se, pa pevala i igrala bosa (FOTO)

Autor:

Zabava

21.09.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, ćerka pevača Zdravka Čolića, Una Čolić provodi se večeras na koncertu Tee Tairović.

HITNO PREKINUT KONCERT TEE TAIROVIĆ! Iznenađenje na sceni pevačica nije očekivala, izula se, pa pevala i igrala bosa (FOTO)

Foto: ST/Tamara Plavšić

Pevačica Tea Tairović upravo je otvorila svoj prvi od dva zakazana koncerta u beogradskoj Areni, koji je bio spektakl mesecima pripreman.

 

 

Pored brojnih akrobacija koje je priredila publici, hit scena desila se kada se pevačica izula, pa je bosa skakala po bini i pevala, a publika je sve pozdravila gromoglasnim aplauzom. 

Foto: Republika

Tea Tairović bosa na sceni

 

Emotivni trenutak desio se kada je njeno kumče prekinulo koncert kako bi Tei bilo uručeno cveće. Publika se oduševila, pa je sve vreme aplaudirala, a pevačica se uredno zahvalila. 

Foto: Republika

Tea Tairović bosa na sceni

 

Inače, ćerka pevača Zdravka Čolića, Una Čolić provodi se večeras na koncertu Tee Tairović, a naša ekipa zatekla ju je dok se sa društvom fotografisala i nazdravljala.

Naime, ona se potom snimala i za društvene mreže, te je pokazala koliko volie Teine pesme. 

Podsetimo, pevačica Tea Tairović upravo je otvorila svoj prvi od dva zakazana koncerta u beogradskoj Areni, koji je bio spektakl mesecima pripreman.

Uz pesmu "Znam", Tea je započela nastup, momentalno osvojivši publiku svojim vrelim plesom i provokativnim stajlingom.

Nakon grandioznog ulaska na scenu, Tea se obratila publici emotivnim govorom, ističući čast koju oseća što može da se pojavi pred svojom publikom, prijateljima, saradnicima, porodicom i roditeljima. Njene reči su naišle na srdačan aplauz i ovacije, dok je Arena bila ispunjena do poslednjeg mesta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading