OZBILJNO STANJE! Popović hitno napustio Srbiju, nastavlja lečenje u jednoj od najboljih svetskih klinika! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Zabava

22.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OZBILJNO STANJE! Popović hitno napustio Srbiju, nastavlja lečenje u jednoj od najboljih svetskih klinika! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Srpski telegraf u izdanju za nedelju, 22. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • OZBILJNO STANJE! Popović hitno napustio Srbiju, nastavlja lečenje u jednoj od najboljih svetskih klinika: Sašu operišu u Parizu

Nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo kreativni direktor "Grand produkcije" Saša Popović prvo je hospitalizovan u Beogradu, međutim, kako ekskluzivno saznajemo, potom je prebačen u Francusku, na jednu od najboljih klinika, gde će biti operisan i nastaviti dalje lečenje.

- Samoinicijativno je napustio bolnicu i otišao u Pariz na dalje lečenje. Trebalo je da bude operisan ovde, ali se u poslednjem trenutku odlučio da ode u Pariz - otkriva za Srpski telegraf i Republiku izvor blizak Popoviću.

  • STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU KRALJEVO-RAŠKA: Četvoročlana porodica poginula u sudaru s vojnim vozilom!

Na magistralnom putu Kraljevo-Raška, kod mesta Ušće, juče oko 13.10 dogodila se stravična nesreća u kojoj je poginulo pet osoba, otac, troje dece i još jedna žena koja je s njima bila u kolima, dok je majka mališana čudom preživela.

- Putnički automobil bio je potpuno poklopljen vojnim vozilom, skroz smrskan. Na lice mesta došle su ekipe vatrogasaca-spasilaca. Uspeli su nekako da podignu vojno vozilo i pomere ga. Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija - rekao je za Rinu jedan od očevidaca.

  • NIŠTA NOVO! GLUMAC I ŠOLAKOV DIREKTOR IZ ROVINJA OPLELI PO SVOJOJ ZEMLJI: Bjela iz Hrvatske udario na Srbiju!

Mada čak i elementarna kultura nalaže da ne pljuješ svoju kuću iz komšiluka, glumac Dragan Bjelogrlić je ponovo izabrao baš to: otišao je u Hrvatsku da odande (na njihovo oduševljenje) napadne Srbiju. Imao je u Rovinju (gde je u toku Vikend medija festival) zdušnu podršku od direktora televizije Dragana Šolaka.

Dva loša nisu, naravno, uspela da ubiju Miloša (u ovom slučaju target je svakako bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić), ali ostavila su opor utisak i podsetila nas ko su i šta su.

  • U PRANJANIMA OBELEŽENA 80. GODIŠNJICA SPASILAČKE MISIJE "HALIJARD": AMERIKA SE KLANJA SRPSKIM HEROJIMA

Na Galovića polju u Pranjanima kod Gornjeg Milanovca juče je održana državna ceremonija polaganja venaca i odavanja počasti povodom 80. godišnjice operacije "Vazdušni most - Misija Halijard", jedne od najvećih akcija spasavanja savezničkih pilota oborenih tokom Drugog svetskog rata na teritoriji pod kontrolom nacističke Nemačke.

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 22. septembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading