VODITELJKA DOŽIVELA NEZGODU, POMOĆ STIGLA NA LICE MESTA! Alarmirani njeni najbliži, evo šta se zapravo dogodilo!

Autor:

Zabava

22.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija zabrinula njene pratioce, odmah krenuli da je zatrpavaju porukama.

VODITELJKA DOŽIVELA NEZGODU, POMOĆ STIGLA NA LICE MESTA! Alarmirani njeni najbliži, evo šta se zapravo dogodilo!

Foto: ATA Images

Bivša manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska doživela je manju nezgodu na putu tokom odlaska na posao. Naime, njen automobil je doživeo kvar, tačnije, pukla mu je guma. Danijela je odmah podelila ovu situaciju sa svojim pratiocima na Instagramu, ističući da joj to neće pokvariti dan. Pohvalila se bliskim ljudima koji su joj pomogli da reši problem i naglasila da će nastaviti dan pozitivno, bez obzira na neplanirane okolnosti.

Na svom Instagram profilu, Danijela Dimitrovska je podelila sliku svog automobila sa puknutom gumom, uz poruku ohrabrenja i pozitivnog stava. Iako se suočila sa neprijatnom situacijom, voditeljka je istakla da je spremna da nastavi dan sa optimizmom i produktivnošću.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Danijela Dimitrovska

Podsetimo, nakon razvoda od Ognjena Amidžića, Danijela je započela vezu sa sportistom Jevremom Kosnićem, kog pažljivo predstavlja na društvenim mrežama. Njihov odnos deluje harmonično, a Danijela otvoreno priznaje da ne isključuje mogućnost ponovnog stupanja u brak. Ističe da ljubav igra ključnu ulogu u njenom životu i da je brak logičan korak kada postoji iskrena ljubav.

Danijela Dimitrovska ističe da se neke stvari jednostavno dese, te da brak nije nešto od čega beži. Izražava svoje uverenje da je ljubav pokretač života, naglašavajući da je to polazna tačka za sve ostale korake. Otvoreno govori o svojim emocijama i planovima, ističući važnost ljubavi i podrške u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading