PEVAČICA PROGOVORILA O NAGLOM GUBITKU TEŽINE: Oslabila čak 52 kilograma, pa otkrila kroz kakav je PAKAO prošla zbog SINA!

Autor:

Zabava

19.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anica Milenković se nedavno iz Amerike vratila u Srbiju.

PEVAČICA PROGOVORILA O NAGLOM GUBITKU TEŽINE: Oslabila čak 52 kilograma, pa otkrila kroz kakav je PAKAO prošla zbog SINA!

Foto: youtube.com/Grand Production

Pevačica Anica Milenković vratila se u Srbiju nakon 16 godina medijske ilegale i porodičnog života izvan zemlje. Sa sobom je donela inspirativnu priču o svom neverovatnom gubitku težine od čak 52 kilograma.

Anica je otvoreno podelila svoju borbu sa viškom kilograma koja je usledila nakon porođaja sa svojim sinom Filipom, koji je rođen bez sluha.

Republika

Foto: printskrin instagram

Anica Milenković se prepolovila

Kroz ove lične izazove, Anica je prolazila kroz težak period stresa i naglog povećanja telesne težine. Nakon mnogobrojnih pokušaja da smrša, Anica se obratila nutricionisti i fitnes treneru i to je bio preokret u njenom životu.


 U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre rodila ćerku Barbaru, uspela sam da oslabim, a onda je usledila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rođen bez sluha i ugradili su mu implant kada je imao godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se gojim - ispričala je pevačica, prenosi Informer, te dodala:

Pila sam razne preparate, držala sam dijete, išla kod lekara, ali sam brzo odustajala. Po preporuci prijatelja, 2018. godine došla sam do nutricioniste i fitnes trenera. Rekla sam sebi: "Sve sam probala, ne košta me ništa da probam i sa njom". Tada je počeo da mi se menja izgled, ali i život. Sa njenom ishranom sam za kratko vreme, od juna do decembra sa 115 kilograma spala na 63. Želim da imam 58 kilograma u idem ja tom cilju. Naučila me je šta je potrebno njenom organizmu. Nisam razmišljala šta ću da jedem jer mi je ona pravila jelovnik. Prva dva meseca mi nije dozvoljavala da vežbam jer sam bila teška.


Pored ličnih izazova, Anica je podelila i svoje iskustvo života u Americi, gde je boravila sa namerom da joj dete dobije američki pasoš.

Međutim, kako je otkrila, život u inostranstvu donosi i svoje izazove, a Anica je morala da donese teške odluke koje su uticale na njen život i karijeru.

Republika

Foto: printskrin instagram

Anica Milenković pokazala trbušnjake

Poseban osvrt Anica je posvetila borbi za zdravlje svog sina Filipa, koji je rođen gluvo.

-  Ostala sam trudna i 2008. godine sam bila gost Vesni Zmijanac na turneji u Americi i ostala sam sa namerom. Da se porodim tamo i da mi dete dobije američki pasoš. Desile su se stvari koje se svima nama dešavaju, ali mi smo javne ličnosti pa se o tome više priča. Donosila sam odluke ali nisam razmišljala, bila sam brzopleta. Neke odluke su me koštale, pogrešno vreme, pogrešno mesto i to sve kada se sabere… Porodila sam se tamo i ostala sama sa ćerkom. U međuvremenu sam dobila i sina Filipa, posle toga sam htela da se vratim sa njim i tadašnjim suprugom. Ali, tada sam dobila informaciju posle 4 meseca da je moje dete gluvo rođeno - ispričala je Anica, te otkrila kako je izgledala njena borba:

Tada nisam znala da postoji rešenje. Plakala sam, pitala sam se zašto… Kontaktirala sam moju dugogodišnju prijateljicu iz Granda i raspitivala se šta mogu da uradim, ali u Srbiji se sve predugo čekalo. Od 4-6 godina smo morali da čekamo operaciju i ugradnju implanta, dok je u Americi to moglo već sa godinu dana. Odlučila sam da ostanem zbog toga. To je bio dugačak proces i težak period. Trudila sam se da moje dete progovori, nisam razmišljala o estradi. Volim muziku i po ceo dan sam pevala, ali sin mi je bio na prvom mestu i nije mi žao, jer ja sa njim danas mogu da se svađam. Sećam se koliko sam želela da čujem to "mama". Krenulo je malo po malo i to je za mene bio veći najveći uspeh i veći od bilo kakve pesme ili karijere. Svačega sam se tada nagledala, mnogo roditelja je tada imalo decu u teškom stanju, u jednom trenutku sam sebi rekla: "Bogu hvala da je samo to, da nije nešto više". Dosta sam toga prošla… Moje dete danas govori i to ne mogu da zamene nikakve vile, pare ili pesme. Bila sam u kontaktu sa Sekom, sa Indirom, ali nikoga nisam opterećivala… Shvatila sam da ja mogu da pričam o tome, ali da niko ne može da razume ko nije doživeo.

Republika

Foto: printskrin instagram

Anica Milenković je posle svega što je prošla srećna žena

Anica Milenković je svojom otvorenošću i iskrenošću pružila primer mnogima koji se bore sa viškom kilograma, ali i roditeljima koji prolaze kroz izazove sa zdravljem svoje dece.

Njena priča je podsticajna i inspirativna, a njen povratak na scenu obećava novi početak kako u privatnom, tako i u profesionalnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading