NOVI RAT TANJE SAVIĆ I SLAVICE ĆUKTERAŠ: Posle skandaloznih OPTUŽBI stigla brutalna povratna!

Autor:

Zabava

23.10.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odgovorila koleginici žestoko!

NOVI RAT TANJE SAVIĆ I SLAVICE ĆUKTERAŠ: Posle skandaloznih OPTUŽBI stigla brutalna povratna!

Foto: ATA Images

Folkerka Tanja Savić komentarisala je incident koji se dogodio pre 20 godina, kad je njena koleginica Slavica Ćukteraš navodno pokazala grudi njenom tadašnjem dečku.

Savićeva je rekla da ne želi da se vraća u prošlost, te istakla da se ona, za razliku od Slavice, ne nameće. Tanja je, odgovarajući na pitanja u emisiji "Amidži šou", izjavila:

- Ja to ne bih komentarisala zato što je to bilo pre 20 godina. Mi smo se promenile, sada smo zrele žene - rekla je Tanja. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tanja Savić o Slavici Ćukteraš

Ona je dodala:

- Da je sada pokazala, u ovom momentu, ja bih rekla: "U redu je, pokaži." Drugačije smo i drugačije karaktere imamo. Slavica je vrcava, voli da se ističe, sve što nisam ja. Reći ću ti posle emisije šta se dogodilo, ali je bilo smešno - rekla je ona.

Slavica se oglasila, ali nije bila raspoložena za razgovor.

- Da li ste primetili da Tanja nije želela da odgovori na pitanje da li smo bile zajedno u ekipi? Besmisleno je komentarisati sve u vezi s nama dvema. Zovite Ognjena Amidžića - rekla je Slavica za Informer. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slavica odgovorila Tanji

Tanja je nedavno potkačila i druge kolege iz "Zvezda Granda" zbog toga što nisu htele da se pojave na njenom koncertu.

- Ja sam ih zvala, ali se nisu odazvali. Odazvao se jedino Bane Mojićević, tako da od njega očekujem da će doći, a verovatno će i pevati na mom koncertu. A ovi ostali ne, nisu hteli da dođu - rekla je Tanja za Grand, pa dodala:

- Pa nisu hteli. Oni su se izjasnili da… Mislim za Stevana Anđelkovića, on se nešto izjasnio hoću-neću, otkud znam. Ali nije nešto toliko potencirao da će da dolazi. Nije mi jasno što. S tim što se ne čujemo neko vreme, verovatno su se i oni malo udaljili. Svi smo se mi udaljili, ne družimo se više i sve je možda zbog toga. Ali opet, moje je bilo da pozovem, pa sad oni ako hoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading