ŠTA SE DESILO SA LEGENDARNOM BEBI DOL?! Pevačica se dugo nije pojavljivala a onda je javnost ŠOKIRALA OVA INFORMACIJA!

Autor:

Zabava

26.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj detalj na umetnici je privaukao posebnu pažnju svih!

ŠTA SE DESILO SA LEGENDARNOM BEBI DOL?! Pevačica se dugo nije pojavljivala a onda je javnost ŠOKIRALA OVA INFORMACIJA!

Foto: Red TV Printscreen

Umetnica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, nedavno je privukla pažnju javnosti nakon dužeg perioda nepojavljivanja.

 

 

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kojem se vidi pevačica u pozorištu, gde ju je snimio prijatelj, inače poznati frizer Zoran Ćumura. Ono što je mnoge iznenadilo jeste to što je Bebi Dol bila bosa dok je čekala da predstava počne. Uzbuđeno je komentarisala da je stigla sa jednog divnog putovanja i da očekuje da će atmosfera u pozorištu biti vesela i bučna, s obzirom na to da je sala bila puna.

- U loži smo, čekamo predstavu. Stigla sam sa jednog lepog puta. Pretpostavljamo da će biti ovde mnogo veselije i mnogo bučnije, samo da počne. Sala je puna - govorila je Bebi Dol na pomenutom snimku.

Promenila ime


- Jednostavno odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović. Moram da objasnim zbog čega. Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i volela bih da me ljudi ubuduće zovu tako - rekla je nedavno Bebi koja je jednom prilikom otkrila i kako je dobila svoje sada prepoznatljivo umetničko ime.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bebi Dol i Zoran

- Jedne noći kada je trebalo osmisliti omot za taj moj singl, došlo je to Bebi ime i Dol prezime. Mislila sam da tako mogu da sačuvam privatost. Ime je smislio, evo reći ću iako možda on ne bi voleo da se pominje u tom kontekstu, Srđan Šaper. Kao što sam ja smislila puno stvari za njega, tako je i on rešio ovaj problem. On je bio kum - otkrila je pevačica tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading