NAŠA GLUMICA BROJI SITNO DO POROĐAJA! Objavila fotografiju na kojoj pozira sa STOMAKOM DO ZUBA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Nenadić čeka prvo dete s kolegom Markom Todorovićem.

NAŠA GLUMICA BROJI SITNO DO POROĐAJA! Objavila fotografiju na kojoj pozira sa STOMAKOM DO ZUBA! (FOTO)

Foto: Foto printskrin/instagram,com/vanjanj

Glumica Vanja Nenadić broji sitno do porođaja. Ona čeka prvo dete s kolegom Markom Todorovićem, sa kojim se verila krajem prošle godine u Londonu. Vanja je sada objavila fotografiju na "storiju" na svom Instagram profilu i ponosno pokazala trudnički stomak.

Glumica je pozirala bosa u dugoj lepršavoj haljini dok je rukama obuhvatila svoj veliki trudnički stomak. 

Inače, budući roditelji su se u prethodnom periodu intenzivno pripremali za dolazak novog člana, pa su jednom prilikom viđeni u kupovini stvari i opereme za bebe.

Vanja uživa u blagoslovenom stanju, a nedugo nakon što se u medijima pojavila informacija da glumica čeka dete sa Markom Todorovićem ona se oglasila i potvrdila lepe vesti.

Foto: Foto printskrin/instagram,com/vanjanj

 

- Istina je. Ali, pazite, ja sam htela to na drugi način sve da objavim, tako da meni sad stvarno... Nemam mentalnog kapaciteta da sad sve to izvedem ovako na tim intervjuima, tako da verujem da će biti prilike u narednim mesecima, malo mi je sve to danas bilo neplanirano i ne znam ni kako se desilo. Pa, eto, da se čujemo malo kasnije ako može, ne danas kasnije, nego posle nekog vremena, jer nisam uopšte sada planirala da objavljujem to na taj način, tako da ne bih sad nešto izjavljivala posebno na tu temu. Ovo mi je sve malo too much, ali čućemo se tim povodom u neko skorije vreme - rekla je tada lepa glumica za Telegraf.

Ona se u potpunosti povukla iz javnosti i svih glumačkih projekata kako bi se u potpunosti posvetila svojoj trudnoći i pripremila za najvažniju ulogu u životu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading