Iskusite „StarWay magiju" od 26. do 30. septembra 2024!

Autor:

Zabava

26.09.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristite 30% popusta na popularne Lagunine naslove iz žanrova epske i naučne fantastike, horora, tinejdž romana, grafičkih novela i mangi, kao i na odabrana strana i regionalna izdanja, i 20% na odabrani gift asortiman i društvene igre.

Iskusite „StarWay magiju" od 26. do 30. septembra 2024!

Foto: Laguna

Ovo su samo neka od imena autora čija će dela biti na neverovatnom popustu: Džordž R. R. Martin, Robert Džordan, Teri Pračet, Rodžer Zelazni, Stiven Erikson, Brendon Sanderson, Džo Aberkrombi, Nil Gejmen, Piter V. Bret, a od domaćih: Goran Skrobonja, Zoran Penevski, Oto Oltvanji, Aleksandra Filipović, a isti popust očekujte i prilikom kupovine mangi – „Laku noć, Punpune", „Ja sam heroj", „Sani", „Komi ne ume da komunicira".

Sve naše društvene igre – „Marš na Drinu", „Rat za Prsten", „Igra prestola", „Rat u Zemlji čuda", „Dolina vetrenjača", „Kutna hora: Grad srebra", „Dominion", „Visoki napon: dopunjeno izdanje" – biće snižene 20%.

 

Celokupan spisak knjiga na akciji možete pronaći OVDE

Popusti se ne mogu sabirati ili kombinovati sa drugim popustima ili akcijama.

Članski i količinski popusti ne važe.

Akcija važi u svim Delfi knjižarama i Dice Areni, kao i na sajtovima delfi.rs i laguna.rs.

Uživajte u čitanju knjiga i igranju najboljih društvenih igara!

Uz svaku kupovinu artikala na ovoj izuzetnoj akciji, u beogradskim knjižarama dobijate poklon: dnevnu kartu za Dice Arenu za dve osobe!

Povodom Salona stripa, Dice Arena produžava radno vreme (10.00 – 23.00).

Laguna i StarWay biće deo Međunarodnog salona stripa, najvećeg festivala devete umetnosti u regionu!

U petak od 17.00 u Velikoj sali SKC-a biće ogranizovana tribina na temu „Laguna na Dalekom istoku", na kojoj će biti predstavljeni svi dosad objavljeni manga serijali, a biće reči i o izdavačkim planovima Lagune i StarWay. Govoriće: Aleksandar Nešić Kreša, urednik serijala „Laku noć, Punpune", Saša Bošković, urednik u Laguni, i Ivan Veljković, pisac, kritičar i teoretičar.

U subotu od 16.00, takođe u Velikoj sali, biće upriličen program pod nazivom „Dice Arena – centar dobre zabave!" o Laguninoj produkciji društvenih igara, o čemu će govoriti Miloš Vasiljević i Aleksandar Nešić Kreša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading