PREMINUO ČUVENI GLUMAC! IZA SEBE OSTAVIO SUPRUGU I DVOJE DECE! FANOVI SE OPRAŠTAJU!

Autor:

Zabava

21.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, nedavno je i glumac Tajler Kristofer, najpoznatiji po svojoj ulozi u popularnoj TV sapunici "Opšta bolnica", umro je u 50. godini u jutarnjim časovima, a kao uzrok smrti navodi se srčani udar.

PREMINUO ČUVENI GLUMAC! IZA SEBE OSTAVIO SUPRUGU I DVOJE DECE! FANOVI SE OPRAŠTAJU!

Foto: Justin Stephens / Everett / Profimedia

Poznati glumac i bivši rvač Tejlor Vili preminuo je iznenada u 56. godini života. Zvezda poreklom sa Havaja preminula je u četvrtak, piše "KITV Njuz".

Vili je bio najpoznatiji po ulozi Kamekona Tupuola u krimi dramama "Hawaii Five-0" i "Magnum P.I".

Uzrok smrti još uvek nije javno objavljen. Iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Halona i dvoje dece.

Foto: Wikimedia/Michele Meyer

Tejlor Vili

 

Inače, nedavno je i glumac Tajler Kristofer, najpoznatiji po svojoj ulozi u popularnoj TV sapunici "Opšta bolnica", umro je u 50. godini u jutarnjim časovima, a kao uzrok smrti navodi se srčani udar.

S velikom tugom objavljujemo vest da je umro Tajler Kristofer. Preminuo je jutros nakon srčanog udara u svom stanu u San Dijegu - napisala je Pola Smit, supruga glumčevog kolege Morisa Benarda koji je glumio sa njim u "Opštoj bolnici", prenose američki mediji. 

Tužnu vest objavio je i Benard na društvenoj mreži Instagram, ističući da je Tajler obasjavao ekran u svakoj sceni koju je izvodio i uživao donoseći radost svojim vernim obožavaocima.

- Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali. Više smo nego skhrani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu decu i oca - poručio je glumac i naglasio da je Tajler Kristofer bio zagovornik borbe za mentalno zdravlje i borbu protiv zavisnosti, jer se i sam borio sa bipolarnom depresijom i alkoholizmom.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading