POPULARNA PEVAČICA USRED KONCERTA POČELA DA SE GUŠI: Kamera zabeležila INCIDENT koji ježi do kostiju (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morala da prekine nastup!

POPULARNA PEVAČICA USRED KONCERTA POČELA DA SE GUŠI: Kamera zabeležila INCIDENT koji ježi do kostiju (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Jedna od trenutno najpoznatijih svetskih muzičkih zvezdi, Tejlor Svift, nedavno je ponovo doživela neobičan susret sa insektima tokom svog koncerta u Londonu, u okviru svoje rasprodate turneje širom sveta. Nakon incidenta u Čikagu gde je progutala bubu, popularna pevačica je ovoga puta tokom izvođenja hita "All Too Well" ponovo imala bliski susret sa nepoželjnim "posetiocem", što je izazvalo njen kašalj, ali i šalu na račun nimalo zavidne situacije.

- Progutala sam bubu, možete li vi da pevate? - našalila se Tejlor sa prisutnom publikom, pokazujući svoj šarm i duhovitost čak i u neočekivanim situacijama.

Inače, ovaj incident nije bio jedina neočekivana pojava u Londonu, pošto je njen dečko, popularni igrač američkog fudbala Trevis Kelsi, odlučio da je iznenadi na bini. Njihova romantična veza iz dana u dan oduševljava fanove, a njegovo pojavljivanje na njenom koncertu dodatno je začinilo veče za prisutne.

Podsećanja radi, nakon završetka koncerta, Tejlor Svift je imala priliku da se fotografisala sa niko drugim do princem Vilijamom i njegovom decom. Ovaj kraljevski selfi postao je hit na društvenim mrežama i izazvao veliku pažnju javnosti. Fotografija je brzo postala viralna, a fanovi su bili oduševljeni što su videli omiljenu pevačicu u društvu britanske kraljevske porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading