Jovana misica u VENČANICI, Karić kad bi je video... Ljubisavljevića ŠOKIRALA sve, spremna da izgovori SUDBONOSNO DA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.03.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević obukla venčanicu!

Jovana misica u VENČANICI, Karić kad bi je video... Ljubisavljevića ŠOKIRALA sve, spremna da izgovori SUDBONOSNO DA! (VIDEO)

Foto: ST/Petar Divac

Bivša zadrugarka i voditeljka Jovana Ljubisavljević odlučila je da iznenadi sve svoje pratioce na Instagram profilu, te je na svoje zgodno i vitko telo navukla venčanicu, nakon čega se pokrenula lavina komentara da vežba za gala svadbu sa Stefanom Karićem

 

 

I dok Karić nema pojma da se Jovana sprema za ,,taj dan", ona uživa u svim čarima kao princeza. Jovana je na Instagram profilu objavila video u dugoj, prelepoj venčanici, a komplimenti su se samo nizali jedan za drugim. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
JANA

05.03.2022 19:44

Proba vjenčanicu a momak u rijalitiju ni prsten vjerenički joj nije uručio😂🤣😂😅 Sponzoruša hoće što brže da se uvali .Jadna li je i bijedna . Luka volim te ali rolex,bazen,vila su kod Stefana .

Odgovori 28 11
Aja

05.03.2022 23:25

@JANA - Jano, Jano, nisi valjda toliko glupa da neznaš da je ovo reklama. Devojka reklamira odeću i obuću, kozmetiku a ovog puta venčanicu. Ili si Jano toliko zavidna i ljubomorna pa pakost i zavist izviru iz tebe!? Kako god bilo, Jovana je prelepa u ovoj venčanici i može da "vežba" koliko je volja. Zar to ne sanjaju i ne žele sve devojke?

Odgovori 8 29
JANA

06.03.2022 12:52

@Aja - Na koga ljubomorna na curu koju je momak gurao ,šutirao ,ponižavao ,zvao pušsčicom kurc*,kurvetino*. Koja svoje ništa nema no je momci izdržavaju . Luka 3 godine hranio ,sad Stefan koliko će ne znamo .Cura je seoska kupljena mlada za porodicu Karić . Sponzoruša obična

Odgovori 15 2
Marko

06.03.2022 10:13

@JANA - Dok stigne Stefan oženio je Osman.

Odgovori 23 3