MIONA ZAKUKALA ZA STANISLAVOM, ŽELI GA NAZAD: Ša joj priredio horor, strahuje za ono što će se dogoditi!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je otkrila koliko joj fali bivši dečko i prošla veza.

MIONA ZAKUKALA ZA STANISLAVOM, ŽELI GA NAZAD: Ša joj priredio horor, strahuje za ono što će se dogoditi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita", rane jutarnje sate obeležio je neočekivan sukob između Nenada Alekića Ša i Mione Jovanović. Rasprava između ove dvoje učesnika kulminirala je kada je Ša napustio krevet i izazvao haos u spavaćoj sobi. Njegova reakcija nije prošla neprimećeno, budući da je probudio sve ukućane svojim glasnim ponašanjem.

Iako su svi mislili da će se Ša skrasiti nakon emisije "Gledanje snimaka", on je nastavio da divlja i pravi haos u spavaćoj sobi, pa je neprestano spominjao Stanislava Krofaka, a Miona je objasnila cimerkama da nikada pre nije doživela ovakvo ponašanje u vezi.

Po svemu sudeći, Miona je shvatila koliku grešku je napravila, kada je raskinula sa Stanislavom i uplovila u vezu sa Ša, koji joj sada pravi pakao od života, pa nije isključeno da će uskoro pred svima ustati i priznati grešku:

 

- Sačekajte, porazgovarajte u krevetu - posavetovala ga je Žana.

- U kom krevetu, da se dernjam u sobi? Sramota bre, j*bo te rijaliti. Šta bi, da budeš žrtva? Šta na silu priča da me voli, ja izmišljam - rekao je Ša.

- Jesam mu rekla teraj se, nisam mogla više da trpim više njegovo pominjanje moje bivše veze. Govori mi kako me je sramota od bivšeg, ne mogu to - govorila je Miona.

- Ti nisi navikla na te stvari, razumem te. Verovatno to nikada nisi doživela - govorila je Slađa.

- Nisam, ja na to nisam navikla, iskreno, nikada tako nešto nisam doživela. Mene ne zanima što je moj biši spava tu - objašnjavala je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading