SKANDALČINA: Bojani se NE PIŠE DOBRO, Anđelina majka prikupila sve informacije, uključena i POLICIJA!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anđele Šparavalo odlučila da raskrinka Bojanu Pavlović!

SKANDALČINA: Bojani se NE PIŠE DOBRO, Anđelina majka prikupila sve informacije, uključena i POLICIJA!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović su juče imale još jednu žestoku svađu, nakon koje se oglasila Aleksandra Šparavalo, majka učesnice "Elite". Ona je zadovoljna što je njena ćerka promenila stav prema Bojani, a otkrila je i šokantne informacije o Pavlovićevoj.

- Gledala sam i prvi put da sam se oduševila kako Anela priča, baš onako kakva je ona. To je ona, tu nema šta. Mislim da Bojana opet izmanipulisati njom. Anđela je mnogo uplašena, ne znam od čega. Plašim se njenog zdravlja, nije sve kako treba. To me najviše sekira - rekla je majka Anđele Šparavalo.

Republika

Foto: printscreen/ RTV Pink

Majka Anđele Šparavalo ocrnila Bojanu

Nakon haosa sa Bojanom, Anđela je sklopila primirje sa Slađom Lazić. Slađa joj je tada rekla: "Obećaj mi da ćeš reći ono što si meni rekla u poverenju". Ni Anđelina majka ne zna tačno o čemu se radi, ali pretpostavlja da je reč o Bojani.

- Ne znam, volela bih da kaže. Sinoć je počela svađa nakon intervjua i Bojana je pitala:"Šta si rekla Darku?". Ona mora da se njoj pravda šta je rekla. Šta te, bre, boli uvo šta je rekla? Imam osećaj kao da se takmiče ko će ići u Šiša bar i da su malo ljubomorni. Bojana se malo tu primila, kao što mene nije zvao, nego tebe. Tu je počelo, kao izlazi iz kreveta, ono njeno. Mislim da Anđela ima strah, jer je slagala u vezi nas, u vezi porodice. Bojana se sad pere iz svega ovoga - rekla je Anđelina majka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović

Tužbe su najavljene kako s Bojanine strane, tako i od strane porodice Šparavalo. Kako tvrdi Aleksandra, Bojani se po izlasku iz "Elite" ne piše dobro.

- Njoj neće biti dobro kad izađe. Ne daj Bože da krene na mene, ne zna s kim ima posla. Samo je čekam. Ne zna s kim se upetljala uopšte. Anđela nije nimalo luda šta je sve pričala. Ja sam uz nju, moj muž i svekar, pogotovo. Imam neka saznanja, ali ne smem da ih iznosim sad. Zato se ona plaši. Znam šta sve ima u MUP-u, imam pristup nekim stvarima. Držim je, čekam kad izađe. Ako krene, biće haos. Nisam se nikad bavila tužbama, ali neće joj biti dobro. Plašim se večeras pretresa, napašće je. Prvi put da vidim svoje dete da priča onako tečno, rečito. Ona se pogubi i ima strah. Za Slađu nemam reči. Zadovoljna sam njom, biće naš gost kad god poželi. Bojana šta god iznese, briga me. Znam ko sam i šta sam i kako funkcionišemo muž i ja - rekla je Aleksandra Šparavalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

23.04.2024 18:41

Majka pokuzšava da opere nevaspitanu, razmaženu i pomalo poremećenu ćerku tako što svaljuje krivicu na Bojanu, iako smo svi gledali da mala psihopata nije puštala Bojanu od sebe!!! Mala je potpuno ponašanje skinula od majke, koja je takođe lažov, histerična, ima napade bez plača, manipuliše.... Da je Bojana neko ko ima oca i majku, drugačije bi se namontirana frizerka ponašala - FUJ!!!