ĐEDOVIĆ NAPUŠTA ELITU: Saopštio važnu odluku, više neće biti deo rijalitija! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao da će on uraditi!

ĐEDOVIĆ NAPUŠTA ELITU: Saopštio važnu odluku, više neće biti deo rijalitija! (VIDEO)

Foto: ST/N.PANČIĆ, Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović poslednjih nekoliko dana uopšte ne liči na sebe, pogotovo otkako ima sukobe s Miljanom Kulić, koji su započeti nakon što su bili na suđenju, gde je presuda bila u njegovu korist. Marko je više puta govorio kako hoće da digne ruke od rijalitija i ode kući, a izgleda da je prvi put po pitanju toga ozbiljan. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović i Miljana Kulić

On se juče tokom rođendana Jovane Tomić Matore priznao reperu Nenadu Aleksiću Ša da planira po svaku cenu da napusti rijaliti, jer se više ne oseća dobro. Reper je ostao u šoku, a iako je na početku razgovora pokušao da ga ubedi da odustane od toge, video je da na njegovu odluku ne može da se utiče. 

- Sad sam definitivno odlučio da idem kući, taman da se tučem sa svima... Ovo je pitanje života ili smrti - rekao je Đedović. 

- Kad ćeš? I meni se ide, ali ajde da izgruamo dva i po meseca - pričao je Ša. 

- Treba pare na lečenje da dam? Boli me k*rac. Osećam da mi psiha nije u redu - objašnjavao je Marko. 

- Nemoj da mi se ne javiš kad izađem, da kao budeš nedostupan - poručio je Ša. 

- Nemam telefon, idem na Zlatar - smejao se Marko Đedović. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Đedović je nekoliko puta govorio da se ne iseća dobro u rijalitiju, a nedavno se poverio Lepom Mići kako u skedeću sezonu ne bi ušao, ni kad bi od produkcije dobio milione, a njegov cimer se složio sa njom, što je iznenadilo publiku, jer su navikli da oni budu u svakom rijalitiju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

24.04.2024 05:58

RAZUMEM AKO ODE...NIJE MU MESTO MEĐU LUDACIMA...ALI NE ŽELIM DA ODE...JER BEZ NJEGA NIŠTA NEĆE BITI ISTO...AKO NEKO TREBA DA ODE TO JE MIĆA...ZLO EMITUJE I ZLO RAĐA...PRI TOM KAD SAM ČULA DA JE MATORA KONAČNI REKORDER U MESECIMA KOJE JE PROVELA U REALLITYIJU...MIĆA MOŽE NAPOLJE...ODRADIO JE SVE...ZA SBE NAJVIŠE...PROPALI PEVAČ...NE...ČOVEK...KARIJERISTA...MATORA JE ZA NJEGA G...E...N...I...J...E...U SVAKOM POGLEDU...ON KAO ZASLUŽIO PENZIJU...ŠTO NIJE RADIO NEŠTO KONKRETNO...

Ana

24.04.2024 13:22

Ove sezone je Đedović zaigrao na loše karte (elitare ). Kuma ga uvalila u sudski postupak sa Anom Ćurčić,Aneli ga preveslaka žednog preko vode (više je gnusnih uvreda Staniji i Asminu izgovorio on nego Aneli ). Sada kada je doznao Anelinu prošlost i kada su razotkrivene Aneline laži, sada kada su Anelini savetnici Ma i Slđa, Đedović je uvideo da je on poslu io Yneli samo kao gromobran od ostalih koji su je davno prozreli. Matora i Ša su ga sa svojim uvrnutim ljubavima i patnjama zbog raskida istih iscrpili do dna. Miljana i njeno ludačko ponašanje, njena sklonost agresiji i njena podlost nemaju više prostora u Đedovićevom životu, sve mu se zgadilo.Pošaljite ga 10 dana na Rajsko da se oporavi i da pismatra svoje dojučerašnje štićenike i pacijente