MIONI STIŽE POVODAC, ŠA JE NAPOKON DRESIRAO: Ovakvo poniženje još nije viđeno u rijalitiju, njenoj porodici će se slošiti!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je totalno izgubila dostojanstvo, Ša uspeo da istera svoje.

MIONI STIŽE POVODAC, ŠA JE NAPOKON DRESIRAO: Ovakvo poniženje još nije viđeno u rijalitiju, njenoj porodici će se slošiti!

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

U emisiji "Pitanja gledalaca", koja se danas nastavila, voditeljka Maša Mihailović pročitala je pitanje Mioni Jovanović, a ticalo se njenog gostovanja u novoj emisiji Miljane Kulić. Naime, Miljana je nju pozvala kao prvog gosta, a Nenad Aleksić Ša joj je zabranio gostovanje, kako ne bi pričala na temu bivšeg dečka, Stanislava Krofaka. 

Ipak, gledaoci su se nadali tom Mioninom gostovanju, pa su joj stavili do znanja da bi voleli da se ipak pojavi i odgovori na sva pitanja, koja najviše interesuju publiku. No, kako ne bi dodatno iznervirala svog partnera, koji je ljubomoran i na njenu senku, Miona je odlučila da bude poslušna i ispuni Nenadova očekivanja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Koliko puta kažeš da si savršen? - glasilo je pitanje.

- Ja kažem za odnos da sam savršen, ali daleko sam od savršenog - rekao je Ša.

- Jako smo se obradovali das ćeš biti u radiju, a onda čujemo Ša koji tu ucenjuje da ne gostuješ tamo, a posebno za Aneli, da li misliš da ćeš imati drugarice - glasilo je pitanje.

- Neću da gostujem jer su to provokacije, a naravno da imam drugarice - rekla je Miona.

- Neću da je vređam, ali ona nije normalna - rekao je Ša.

- Stanislav će doći, a ja ću sama da komentarišem, a tebi, Ša, ću puštati pesmice - rekla je Miljana.

Podsetimo, Ša je napravio Mioni scenu, pa joj zabranio odlazak u Miljaninu emisiju i zapretio raskidom, iako niko ne veruje da bi reper bio u stanju da se povuče i ostavi Jovanovićevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading