STRAVIČAN DETALJ IZ STANA U KOM SU ŽIVELI TEODORA I ANĐELO: Došlo je do KRŠA I LOMA pred RASKIDA, Ranković PREBLEDEO kao krpa!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Džehverović otkrila istinu o Teodori Džehverović i Anđelu Rankoviću!

STRAVIČAN DETALJ IZ STANA U KOM SU ŽIVELI TEODORA I ANĐELO: Došlo je do KRŠA I LOMA pred RASKIDA, Ranković PREBLEDEO kao krpa!

Foto: ATA Images

Tokom dana Gordana Džehverović kao mentor imanja u Šimanovcima ušla je u žestok obračun sa Anđelom Rankovićem i Markom Đedovićem, zbog pominjanja njene ćerke Teodore Džehverović. 

U brutalnoj raspravi, Goca je upozorila Anđela da više ne spominje njenu ćerku Teodoru, koja sutra pravi promociju povodom izlaska novog albuma, ili će ona biti prinuđena da iznosi ,,prljav veš" iz njihove veze. Ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je Goca progovorila o jednom detalju da je došlo do lomljavine nekog stola, zbog čega se Anđelo zaledio od strana. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović i Anđelo Ranković svađa

 

- Da li sam ja tvojoj ćerki nešto loše uradio? - upitao je Anđelo. 

- Kad bi iznela detalje lomljenje stola, rekla sam ti! - zapretila je Goca. 

- Dva i po godine smo bili u vezi! Kao sve nam je bilo bajno i sjajno!? Neću da bilo ko više p*ša po meni - urlao je Anđelo.

- Meni si pričao za Teodoru, i šta si sumnjao, i šta si radio, ali ja neću da pričam! - zaurlala je Matora. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović i Anđelo Ranković svađa

 

- Pričao si da te je prevarila! Kad si bio sa Sanjom, rekao si da te je prevarila! Živi svoj život! - povikala je Goca. 

- Nikada nijedna ružna reč od mene nije išla, nemoj ti na mene da prebacuješ! Ti mene ne možeš da gledaš očima! Imaš budale oko sebe koje su ti pričale ne znam ni ja šta!  - poručio je Ranković. 

- Uzimali ste vi moje ime, uzimao sam ja vas, i to je to. Ljudi ovde mogu da je spominju ona je javna ličnost, hoćete da se briše sve, e pa ne može. Briši ono kada su je nazivali Ćazimovica? Ne može sve da se briše, to je tvoji prijatelji prozivaju, ja nisam nikada pominjao nju, niti sam ijednu reč loše rekao o njoj - vikao je Anđelo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tom

14.05.2024 22:43

Baba Djehva lubomorna sto s njom nece podgreva Supu od juce