MILJANA I KAČAVENDA NAPRAVILE KARAMBOL U ELITI! Psovke i uvrede na sve strane, JEDVA USPELI DA IH SMIRE!

Autor:

Zadruga

23.06.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrš bre nakazo, ostavi me na miru - govorila je Milena.

MILJANA I KAČAVENDA NAPRAVILE KARAMBOL U ELITI! Psovke i uvrede na sve strane, JEDVA USPELI DA IH SMIRE!

Foto: Printskrin/RTV Pink

Učesnice Elite Miljana Kulić i Milena Kačavenda napravile su sinoć karambol na imanju kada su se opet posvađale. Naime, one su se vređale i sumirale utiske ranijih ponašanja, a Kulićka je u jednom trenutku provocirala Kačavendu tako što joj je pominjala bivšeg supruga. 

- Mrš bre nakazo, ostavi me na miru - govorila je Milena.

- Dosta mi je tebe, pozdravio te muž dok pije kafu sa tvojom bivšom - nastavila je Miljana.

Foto: RTV PINK printscreen

Svađa Milene i Miljane Kulić

 

- Skloni mi se monstrumu jedan - rekla je Milena, koja je htela u jednom trenutku čak i da polije Miljanu, ali su je cimeri na vreme sprečili.

Inače, nije retkost da se u Beloj kući krše određena pravila, a ovog puta Veliki šef oštro je reagovao i odlučio da kazni učesnike zbog nepoštovanja emisije. Naime iako su pojedini učesnici odsustovali sa emisije, neki su čak sebi dali za pravo i da ometaju istu, te je Veliki šef hitno reagovao. 

Foto: RTV PINK printscreen

Svađa Milene i Miljane Kulić

 

Posledice koje će učesnici snositi je da će sledeće nedelje biti kažnjeni sa hiljadu dinara manjim budžetom za sledeću nedelju.

Foto: RTV PINK printscreen

Svađa Milene i Miljane Kulić

 

U emisiji ,,Pitanja novinara", voditeljka Ana Radulović obavestila je takmičare o ovoj kazni, te im je saopštila vesti koje joj je poslao Veliki šef:

Zamoliću da vas da sednete na sto, mislila sam da ćemo se družiti lepše. Svi ste kažnjeni nedeljnim budžetom, koji će biti smanjem hiljadu dinara, nadam se da ste svi za stolom i da pratite emisiju i da se ovo više neće ponavljati - poručila je voditeljka Ana Radulović uživo u emisiji. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading