BIVŠA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA PROSLAVLJA NJEGOV DEBAKL U ELITI: Dok on propada sa Mionom, oko Ivane se OTIMAJU! (VIDEO)

Autor: G.D. / M.I.

Zadruga

10.07.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša će zažaliti zbog razvoda!

 

U jeku novog ljlubavnog brodoloma Nenada Aleksića Ša oglasila se njegova prva žena Ivana Aleksić, te progovorila kako gleda na ponašanje bivšeg supruga u "Eliti".

Naime, ona se večeras našla na muzičkom festivalu u Vrnjačkoj Banji, gde je medijima  otkrila šta misli o reperovoj vezi sa Mionom Jovanović, ali i slici koju je u ovoj sezoni rijalitija osavio pred gledaocima.

- Meni je jako žao njegove karijere. Moram da kažem, ja uvek sebe dajem kada imam partnera, i uvek ću takva biti i u vezi i u prijateljstvu. Ja njegove pesme mogu sve da slušam, a pesma "Zlato" je posvećena meni, ali nju ne slušam - rekla je Ivana, pa se osvrnula na njihov brak:

Republika

Foto: M.A./ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Ja nisam bila udata za takvu osobu, on takav nije bio. Ne bih komentarisala više ništa on je moj bivši suprug, ali to nije bila ta osoba.

 

Podsetimo, nakon jučerašnjih uspomena, koje je Ša ogledao u "Eliti", reper je istakao da se kaje zbog svega što je Ivani priredio u Zadruzi, kada ju je javno prevario sa Tarom Simov. Mioni je rekao da je u vezu sa Tarom ušao Ivani iz inata, ali ga je to skupo koštalo, s obzirom da je njegova bivša sada nastavila dalje i mami poglede gde god se pojavi. Ona je sinoć uživala u društvu svojih prijatelja i "proslavljala" debakl bivšeg supruga, koji propada u rijalitiju, dok ga mlađa devojka svakodnevno ponižava.

Ivana je za kraj istakla da bivšima ne deli savete.

- Nema potrebe ja njemu da dajem savete - rekla je Ivana, te naglasila da je ona sada ima sređen život, iako je solo:

- Jako sam srećna i zadovoljna, a što se tiče ljubavi nema je trenutno, ali nema veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading