MIONA I STANISLAV SE SPAJAJU U FINALU: Ša poslednji dan razotkrio njihov TAJNI PLAN, pa odlučio da se bori SAM PROTIV SVIH!

Autor:

Zadruga

13.07.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da razvija svoje teorije zavere.

MIONA I STANISLAV SE SPAJAJU U FINALU: Ša poslednji dan razotkrio njihov TAJNI PLAN, pa odlučio da se bori SAM PROTIV SVIH!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako nas od završetka "Elite" više ne dele dani nego sati, situacija u Beloj kući iz časa u čas postaje sve napetija, pa pojedini učesnici razvijaju i svoje teorije zavere.

Tako je Nenad Aleksić Ša u nameri da sazna konačan odgovor od Mione Jovanović, nakon njenog intenzivnog razgovara sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, insistirao od nje da mu kaže da li će se pridružiti njemu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović kao na ispitu pred sam finiš "Elite"

U razgovoru sa Mionom, Ša je istakao da je vreme da se njih dvoje spoje poslednji dan, te da su se svi nadali da će ona odustati. Miona je potvrdila da će doći kod njega, ali je Ša istakao da će izaći odande kako bi svima pokazao da li je drži na silu ili ne.

- Pričali smo ono, rekli su mi da tamo nisam ista osoba i u kući kad si ti tu - rekla je Miona.

- Dobro i je l' kapiraš koja je poenta - upitao je Ša.

- Ne, Ša pričali smo normalno, Milan je postavljao pitanje - rekla je Miona.

- Dobro, ajde, samo mi kaži je l' ti dolaziš kod mene ili ne? Je l' te čekam ili ne - upitao je Ša.

- Da, naravno - rekla je Miona.

- Poenta je da se vi sad spojite poslednji dan, pa dosta više, svi su se nadali da ćeš me od*ebati. Pa je l' vidite da smo zajedno - vikao je pobedonosno Ša.

- Naravno da ćeš doći po mene - zaključila je Miona.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Aleksić Ša insistira da zna na čemu je

Iako će uskoro svi napustiti imanje u Šimanovcima i suočiti se sa realnim svetom, strasti se, po svemu sudeći, i dalje ne smiruju.

Pogotovo, otkako je Miona uživo u programu priznala da je, iako nije glumila u ljubavnom odnosu, izvrsna glumica, što je mnogobrojne gledaoce "Elite" navelo da pomisle da je njena veza sa reperom zapravo lažna, te ja sve radila zarad dobre priče u rijaliti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading