Ubijeni Zafir bio u sukobu sa klanom Luke Bojovića: Dovođen je u vezu sa ovom likvidacijom!

Autor: Republika

Hronika

26.12.2018

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Zafirović Zafir (37) ubijen je danas u sačekuši u Futogu kod Novog Sada.

Foto: Privatna arhiva
Zafir

Zafirović je navodno bio u sukobu sa klanom Luke Bojovića jer je dovođen u vezu sa ubistvom sa Radeta Rakonjca koji je ubijen u aprilu 2014. godine. Međutim, ove navode niko nije zvanično potvrdio.

Zafirovićevo ime je odavno poznato policiji budući da ima veoma impresivan krivični dosije. Prvo ubistvo počinio je 1995. u rodnom Nišu, blic.rs. Zbog tog zločina osuđen je i poslat u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu, odakle je pobegao i krio se od policije.

U Niš se vratio 2004. godine, a njegovi roditelji su, kako se tada pričalo, unajmili dvojicu policajaca koji su ga obezbeđivali. Međutim, nekoliko meseci kasnije, u aprilu 2004. godine, ispred TC "Kalča" na Zafirovića su zapucale Nišlije Đorđe Petković i Aleksandar Kocić. U pucnjavi su, osim Zafirovića, ranjene još tri osobe, među kojima je bila i prolaznica. Zafirović se posle ovog napada preselio u Beograd, gde je počeo da se viđa sa najstarijom ćerkom Dragoslava Kosmajca. Kao Kosmajčev zet je, navodno, uživao veliku zaštitu među kriminalnim grupama. Zafirović se razveo od Kosmajčeve ćerke 2015. godine. Nedavno se pojavio u društvu pevačice Katarine Živković, uz spekulacije u medijima da su njih dvoje u vezi. Pevačica je to demantovala, navodeći da su oni samo prijatelji i da ju je veoma potresla njegova smrt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading