Vidimo se u čitulji 2018: Deset najvećih mafijaških likvidacija - ulicama odjekivali rafali i bombe!

Autor: Republika

Hronika

31.12.2018

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazeću godinu obeležili su brojni brutalni mafijaški obračuni u kojima mnoge ubice nisu obraćale pažnju na to da li će povrediti i nedužne prolaznike. Prisetimo se 10 najvećih likvidacija...

Foto: youtube.com/printscreen

1. JANUAR Davorin Baltić
Davorina Baltić (41), član "kavačkog klana", ubijen je ispred zgrade u kojoj je živeo na Vračaru. Policija je identifikovala ubicu (37), za kojim je raspisana međunarodna poternica. 

10. MARTBlažo Đurović
Blažo Đurović (39), navodno blizak "kavčanima", izrešetan je hicima iz automata na Dušanovcu. Za ubistvo su optuženi Nemanja Ivanov i Darko Vesković, kojima je suđenje u toku.
RepublikaFoto: facebook.com/Luka Radulovic

18. APRILLuka Radulović
Luka Radulović (37), diler poznat po tome što je bentlijem presreo kolonu u kojoj je bio predsednik Aleksandar Vučić, ubijen je u pucnjavi u kafani u Beogradu. Za dvojicom ubica raspisana je poternica.

RepublikaFoto: youtube.com/Dzej Official Music

28. MAJ  Dragoslav Miloradović

Dragoslav Miloradović (44), kum Luke Bojovića, ubijen je hicima iz pištolja ispred svoje auto-perionice na Karaburmi. On je jedan od muškaraca koji su 2013. nosili kovčeg Lukinog brata Nikole.

6. JUN Dejan Stanković
Dejan Stanković Ždrokinac (71) ubijen je u kruševačkom naselju Prnjavor. On je otac Vojina Stankovića (41), koji je likvidiran mesec dana pre oca. Ždrokinac je učestvovao u ubistvu Gorga Darmanovića.
19. JUN Siniša Milić
Siniša Milić (48), član krimi-grupe Filipa Koraća, desne ruke Luke Bojovića, likvidiran je na Autokomandi u eksploziji bombe podmetnute pod njegov džip. Zbog ubistva Milića uhapšen je Darko D. (28).
RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
28. JULDragoslav Ognjanović
Advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) ubijen je ispred zgrade u kojoj je živeo u Novom Beogradu. Advokat je izrešetan pred očima sina Petra, koji je tom prilikom lakše povređen. Za ubicama se traga.
RepublikaFoto: Privatna arhiva

1. DECEMBARVladimir Popović
Vladimir Popović (43) zvani Vlada Pop, blizak saradnik Luke Bojovića i Filipa Koraća, ubijen je u kafiću na Zvezdari. Pretpostavlja se da je Popović još jedna žrtva rata između klanova.

RepublikaFoto: facebook.com/ Vladimir Roganovic

21. DECEMBARVladimir Roganović
Vladimir Roganović (31), pripadnik "kavačkog klana", ubijen je u Beču, dok je teško ranjen Stefan Vilotijević (22), sin crnogorskog kriminalca Kićuna Vilotijevića. Vilotijević i još jedan mladić su uhapšeni.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

26. DECEMBARĐorđe Zafirović
Đorđe Zafirović Zafir ubijen je u sačekuši u Ulici cara Lazara u Futogu, dok je parkirao golf. Zafirović je inače bivši zet Dragoslava Kosmajca, koji je označavan kao najveći srpski narko-bos.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading