Evo ko se poslednji telefonom čuo sa Butulijom pre brutalnog ubistva

Autor: Alo, Republika

Hronika

23.02.2019

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik AMSS Mirko Butulija (43) brutalno je ubijen juče u zgradi te organizacije u Ruzveltovoj ulici.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Mirko Butulija

Njega je posle kraće svađe sa više hitaca iz pištolja ubio sekretar tog preduzeća Predrag Đurđev, nakon čega je izvršio samoubistvo. 

Prijatelj Butulije ispričao nam je da ništa nije nagoveštavalo da će doći do tragedije. Butulija, prema rečima njegovog prijatelja, juče uopšte nije bio zabrinut i sa njih se dogovarao da idu na kafu.

- U toku dana sam se više puta čuo sa njim i dogovarao sam se da kasnije popijemo kafu. Pola sata pre tragedije ponovo smo se čuli i rekao sam mu da idem nešto da pojedem i da dolazim. Umesto kod njega, otišao sam u Urgentni, gde sam saznao da ga više nema. O njemu mogu da kažem sve najbolje. Bio je čovek za sve, heo je da pomogne, bio je šaljivdžija, živeo je za svoju decu i porodicu. Sada mi samo prolazi kroz glavu zašto će ta deca odrastati bez oca – kaže Butulijin prijatelj.

Od Butulije se opristio i Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja potresnom porukom na društvenoj mreži Tviter:

- Divio sаm se tvojim rezultаtimа, nestrpljivo sаm očekivаo dа ispuniš svoju viziju. Rаdovаo sаm se svаkom susretu, uživаo sаm u nаšim rаzgovorimа. Gospod nekа ti dušu prosti i useli u večnu rаdost.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading