Priznao da je prebio košarkaša: Čumetovo kumče sedam meseci u kućnom pritvoru

Autor: T. M.

Hronika

09.08.2019

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Silić, sin vlasnika "Kluba S" u Jakovu Dragana Silića, priznao je krivicu za prebijanje bivšeg košarkaša Partizana Nemanje Bezbradice i sklopio sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, kojim je osuđen na sedam meseci kućnog zatvora.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Bezbradica

- Silić se policiji predao u sredu, nakon nekoliko dana potrage, a on je u tužilaštvu priznao delo koje mu se stavlja na teret. Treći osnovni sud potvrdio je sporazum koji je Silić sklopio sa tužilaštvom - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako nezvanično saznajemo, Silić je prilikom saslušanja ispričao da je košarkaša napao zbog devojke.

- Sve je krenulo pre nekih godinu dana kada je Silić čuo da se košarkaš navodno viđa sa njegovom devojkom. U nekoliko navrata pokušao je da popriča sa Bezbradicom kako bi video šta je posredi i rešio problem, međutim, košarkaš ga je uporno izbegavao. Prema rečima Silića, on je kobnog dana slučajno prolazio pored kuće košarkaša i, kada ga je ugledao, krenuo je ka njemu da konačno sve rasprave. Ipak, tad se iznervirao i udario ga, nakon čega je Bezbradica pao na beton i, verovatno, usled pada zadobio prelom lobanje - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, napad na košarkaša Nemanju Bezbradicu dogodio se 4. avgusta ispred njegove porodične kuće u Jakovu. Bezbradici je tada napadač prišao sa leđa i udario ga nekoliko puta metalnom štanglom u glavu. On je tom prilikom zadobio frakturu lobanje i povredu noge.

Dušanov otac Dragan Silić tada je bio uveren da njegov sin Dušan nije napao Bezbradicu.

- Dušan nikada nikoga ne bi napao sa leđa. On ima devojku već šest meseci, zašto bi napao nekog zbog stvari koja je davno završena - rekao je tada Dragan Silić.

Inače, otac osuđenog mladića je kum Novaka Buhe, brata svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading