NOVI DETALJI ZLOČINA U JABUKOVCU! Slobodan Miljković prošao poligraf: Nakon dva sata ispitivanja pušten na slobodu

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

10.08.2019

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Miljković za kojim je policija tragala od juče, a za koga je postojala sumnja da je izvršio zločin u Jabukovcu, prošao je poligrafsko ispitivanje. On je nakon dva sata ispitivanja pušten na slobodu.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Podsetimo, policija i dalje traga za kriminalcem koji je nedavno izašao iz zatvora, a koji je dugogodišnju zatvorsku kaznu služio zbog raznih krivičnih dela.

Leševe porodice Kazimirović, pronašla je policija juče oko 14 sati u selu Jabukovac.

Cela porodica je likvidirana sa 10 metaka, od kojih je svaki bio smrtonosan.

- U Raju Kazimirovića ispaljeno je pet hitaca. Četiri metka su ispaljena u njegov grudni koš, jedan metak direktno u glavu. Njegova majka i sestra ubijene su sa po dva metka koje im je ubica ispalio direktno u glavu. Rajina sestra je ubijena sa jednim metkom koji joj je ispaljen u predelu usne, a završio u lobanji - objasnio je tada izvor iz istrage.

 

Ispitan i krimos iz Brze Palanke

Nakon Slobodana Miljkovića, policija je uspela da pronađe i privede i izvesnog Marka iz Brze Palanke, koji je nedavno izašao iz zatvora u kojem je služio dugogodišnju kaznu za razna krivična dela.

On je odmah poligrafski ispitan i, kao i svi ostali, prošao je testiranje!

Nakon što je poligraf pokazao da je i on govorio istinu, nije poznato u kom pravcu će dalje ići policijska istraga kada je u pitanju razrešavanje četvorostrukog ubistva u selu Jabukovac koje je sve ostavilo u šoku juče popodne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading