Detalji užasa kod Petrovca na Mlavi: Nasilnik 8 puta izbo Aleksandru, komšije otkrile čudne stvari o paru

Autor:

Hronika

18.11.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Željka Nenića (38) iz sela Zabrđe kod Petrovca na Mlavi zbog sumnja da je u porodičnoj kući nožem izbo suprugu Aleksandru.

Foto: facebook.com/printscreen
NASILNIK Željko Nenić

Stravični napad dogodio se u četvrtak, a kako saznajemo, nesrećna žena je i ranije trpela nasilje od supruga.

- Napadnuta Aleksandra je kobnog dana bila sama u kući, kada joj se suprug vratio. Najpre je izbila žestoka svađa između ovog para, kada je izrevoltirani Željko zgrabio nož i njime osam puta ubo suprugu po telu! Nesrećna žena je počela da zapomaže i viče, što su čule komšije koje su odmah dotrčale da joj pomognu i odvezle je u bolnicu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Lakše povrede

Na svu sreću, napadnuta žena je u napadu zadobila samo lakše telesne povrede, dok su Neniću ubrzo nakon incidenta stavljene lisice na ruke i on je priveden u policijsku stanicu. Kako saznajemo, osumnjičeni je i ranije bio nasilan, a ovo nije prvi put da digne ruku na suprugu.

- Željko je voleo da popije i bio je slab na alkohol. Ipak, svaki put kada je pod dejstvom alkohola, bio je nasilan prema Aleksandri i tukao je. Povređena žena je duže vreme trpela nasilje, ali to nije prijavljivala policiji. Plašila se da bi Željko mogao još više da joj naudi, pa je ćutala o svemu što je doživljavala u kući - dodaje naš sagovornik.

Identični slučajevi

  • JUL 2019. Petar Mosić (64) uhapšen je nakon što je na ulici u centru Pančeva nožem izbo u grudi, vrat i leđa bivšu suprugu Desanku Mosić (60)
  • AVGUST 2019. G. S. (38) pred decom u porodičnoj kući u naselju Bečmen u Surčinu nožem je izbo suprugu B. S. (40), a nakon toga sebi prerezao vrat
  • SEPTEMBAR 2019. Ðorđo N. (55) iz sela Boljanic kod Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije suprugu (51), koju je nožem ubo u stomak i ruku
  • OKTOBAR 2019. Aleksandar Todorović (26) izbo je sedam puta nožem devojku Anđelu S. (22) u napuštenoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva, a potom se obesio

Čudno ponašanje

Prema rečima meštana sela Zabrde, Aleksandra i Željko duže vreme žive zajedno.

- Bili su poprilično čudni, nisu se nešto družili sa ostalim ljudima. Međutim, po selu se pričalo da je i ranije bilo problema među njima. Ipak, niko nije ni slutio da će ovako da se završi - kaže meštanin.

Kako navodi, Aleksandra je uvek bila dobro dete, ali je pre nekoliko godina počela da se čudno ponaša.

- Pre 15 godina joj je preminuo otac i od tada je počela da se drugačije ponaša, sestra joj je otišla u Beograd, gde živi i radi. Po selu se priča da su se Željko i Aleksandra drogirali i pili, ali ne mogu da tvrdim. U svakom slučaju, imali su neki drugačiji način života - dodaje meštanin.

Protiv Željka Nenića podneta je krivična prijava za nasilje u porodici.

Nemaju dece

Prema rečima komšija ove porodice, u kući gde se odigrao napad živi Aleksandra, njena majka i Željko.

- Željko se doselio ubrzo nakon što su krenuli da se zabavljaju. Nemaju decu, sami su - kaže meštanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading