Uhapšen još jedan osumnjičeni za krađu violine Lajka Feliksa: Još jedan Jovišić iza rešetaka

Autor:

Hronika

03.01.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sam doček Nove godine u Staroj Pazovi je uhapšen Nenad Jovišić, rođeni brat Petra Jovišića, koji je uhapšen 18. decembra zbog krađe violine vredne pola miliona evra umetniku Lajku Feliksu 1. novembra prošle godine u Bačkom Petrovom Selu. Pored njih, lisice na ruke stavljene su i Nenadu Simetiću iz Temerina.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
OTMIČARI Marko Jovišić sa sinovima Lazarom i Nikolom

Jovišić se na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Bečeju branio ćutanjem na optužbe koje ga terete, a posle saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana.

Inače, Predrag i Nenad Jovišić su braća od strica Marku Jovišiću (54), koji je osumnjičen da je 26. oktobra 2019. godine, zajedno sa svojim sinovima Lazarom (19) i Nikolom (17), kao i rođakom Aleksom Mrđom (18), oteo Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazove.

Predrag i Nenad Jovišić su braća od stričeva Marku Jovišiću, osumnjičenom za otmicu malog Petra

Čuveni muzičar, koga u medijima često nazivaju i Vojvođanskim Paganinijem, posle pronalaska violine objasnio je da je instrument pozajmio od jednog kolekcionara iz Beča kako bi na njemu svirao. Reč je o violini domenico montano izrađenoj oko 1800. godine, koju su policajci otkrili prilikom intervencije u Novim Banovcima.

RepublikaFoto: MUP Srbije
RARITET Pola miliona evra vredna violina

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading