Ovako su muljali Jevtić i njegovi saradnici!

Autor:

Hronika

14.01.2020

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Jevtića, kojem je sud odredio pritvor do 30 dana, u ovom slučaju uhapšeni su Dragoslav Burzanović, član Nadzornog odbora Privrednog društva "Ratko Mitrović" iz Novog Sada, i dvojica advokata iz tog grada - Zoran Stojanović i Vladislav Kostić, koji će se braniti sa slobode.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Miroljub Jevtić

Po pitanju Jevtićeve uloge, međutim, nema nikakve dileme. Policija je pronašla 10.000 evra u kešu, u apoenima po 500 evra, što se jasno vidi na snimku koji je objavljen, a prema izvorima iz istrage, Jevtić je za milionske iznose (pominje se oko 800.000 evra), iako za tim nije bilo potrebe, angažovao dvojicu advokata i isplaćivao im preko firme te ekstremno visoke honorare na ime navodnog postupanja u eksproprijaciji zemljišta na trasi planirane izgradnje brze pruge.

Oni su mu kasnije veći deo tog novca vraćali i to je trajalo godinu i po dana. Ta železnička trasa, inače je, pod direktnom je ingerencijom Ministarstva saobraćaja, na čijem je čelu Zorana Mihajlović. Ministarka je inače često obilazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading