TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Muškarca reanimirali nakon požara!

Autor: Tanjug

Hronika

07.11.2017

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima je teško povređena žena pešak i dogodio se požar usled kog je muškarac morao da bude reanimiran zbog verovatnog trovanja ugljenmonoksidom, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Teška noć u Beogradu za Hitnu pomoć

U Šejkinoj ulici u 22.07 na Paliluli dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve muške osobe koje su prevezene u Urgentni centar.

Lakše povrede zadobio je muškarac u udesu na Autokomandi koji se dogodio u 00.28 časova.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 00.36 Na Bulevaru kralja Aleksandra, muška osoba je zadobila lakše telesne povrede - istegnuće vrata i tupe povrede glave.

Na Bulevaru kralja Aleksandra dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda u 00.24, usled koje je lakše povređen muškarac koji je prevezen u Urgentni centar.

U Vojvođanskoj ulici u Surčinu u 05.45 došlo je do saobraćajne nezgode usled koje je jedna žena starosti od 55 godina reanimirana. Ona je zadobila povrede glave a konstatovana joj je konfuzija i amnezija.

Macura je navela i da je na Gundulićevom vencu 17 u 23.32 došlo do požara usled kog je vlasnik stana Goran Banović (64) morao da bude reanimiran. On je, kako je Macura navela, najverovatnije imao trovanje ugljen monoksidom. Požar je ubrzo lokalizovan.

Hitna pomoć je noćas, imala ukupno 113 intervencije od kojih 15 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, srčani bolesnici i astmatičari.

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 163 intervencije Hitne pomoći od kojih 42 na javnom mestu, a dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom, a dogodio se i jedan požar usled kog su evakuisani stanari i četvoro dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading