PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI U APATINU

Autor: Tanjug

Hronika

14.11.2017

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština opštine Apatin proglasila je 14. novembar danom žalosti zbog pogibije dve sugrađanke - Tanje (37) i Milice Beslać (16), državne reprezentativke u fitnesu.

RepublikaFoto: facebook.com/Milica Beslac
Milica Beslać

- Vest koja je u nedelju u večernjim satima prostrujala opštinom Apatin o tragediji izazvanoj saobraćajnom nesrećom u kojoj su život izgubile naše sugrađanke, i dalje nas drži u šoku. Apatin je siromašniji za dva mlada života, među kojima je jedna 16-godišnja devojčica, šampionka Srbije i Balkana u fitnesu, koja je svojim trudom i radom mnogo obećavala - izjavio je tim povodom predsednik opštine Apatin Milan Škrbić.

On je, u ime svih građana Apatina, porodicama nastradilih uputio najiskrenije reči saučešća, objavljeno je na sajtu opštine Apatin.

Saobraćajna nesreća u kojoj je, pored Tanje i Milice Beslać, život izgubila i bodi-bilderka Branislava Jovanović, dogodila se nadomak Kovačice 12. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading