SVINJSKI POZNATI NASILNIK: Tukao i ženu sa kojom je bio 20 godina u braku

Autor: Alo, Republika

Hronika

06.12.2017

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac, Miloš Jovanović, zvani Svinjski, koji je u nedelju ubio svoju ljubavnicu Miroslavu Stojaković (46) nasred ulice u Zemun polju, a potom izvršio samoubistvo iz službenog pištolja, maltretirao je i tukao zakonitu suprugu Stanu!

RepublikaFoto: pixabay.com
Supruga nije htela da ga napusti iako je znala da ima ljubavnicu

Miloš je bio veoma grub i prema supruzi sa kojom je dobio četvoro dece.

- Oduvek je imao kratak fitilj i bio je sklon svađama. Njegova žena je znala da Miloš zbog sitnice poludi i izbegavala je prepirke sa njim da je ne bi tukao. Uvek se povlačila kada bi videla da nije dobre volje, jer je ranije zbog banalnih stvari dobijala batine - kaže prijatelj te porodice.

On dodaje da Miloševa supruga Stana nije htela da ga napusti i pored toga što je znala da ima ljubavnicu u Beogradu.

Stana živi u mestu Grbavci u Republici Srpskoj. Ona i Miloš su bili u braku više od 20 godina. Imaju četvoro dece, tri ćerke i sina. Znala je da Miloš ima drugu ženu u Beogradu, ali nikada nije razmišljala da se razvede od njega.

- Pomirila se sa sudbinom da on živi i radi na relaciji Beograd-Grbavci i da vodi dvostruki život. Trpela je zbog dece. Nije želela sa njim nove probleme ako zatarži razvod i nije htela da njihova deca odrastaju u porodici razvedenih roditelja - kaže prijatelj porodice, koji je insistirao na anonimnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading