OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA DANKOM (2)!

Autor:

Hronika

27.03.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak juče prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA DANKOM (2)!

Foto: Facebook, twitter

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak juče prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Da podsetimo, Danka Ilić nestala je u utorak oko 14 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora. 

Dete je na sebi imalo ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Odaziva se na ime, ali ona je još mala, ona još ne priča. Javili su se ljudi da je viđena kod neke zgrade, ali nije tu - rekla je u prvoj izjavi uplašena majka devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading