NOVA FOTOGRAFIJA MALE DANKE ILIĆ ZA KOJOM POTRAGA I DALJE TRAJE! Policija prevrće svaki PEDALJ zemlje! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.03.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka se igrala u Banjskom polju kod Brestovačke banje sa majkom i trogodišnjim bratom kada je nestala u trenutku nepažnje dok je majka Ivana davala vodu svom sinu.

NOVA FOTOGRAFIJA MALE DANKE ILIĆ ZA KOJOM POTRAGA I DALJE TRAJE! Policija prevrće svaki PEDALJ zemlje! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Od popodneva pa sve do kasnih večernjih časova, stotine ljudi učestvuju u intenzivnoj potrazi za dvogodišnjom devojčicom, Dankom Ilić, koja je nestala u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova takođe su se pridružili traganju za malenom Dankom.

Foto: Društvene mreže

Nestala mala Danka (2) Ilić

Nestanak u trenutku nepažnje

Danka se igrala u Banjskom polju kod Brestovačke banje sa majkom i trogodišnjim bratom kada je nestala u trenutku nepažnje dok je majka Ivana davala vodu svom sinu. "Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što pre nađemo," rekla je zabrinuta majka.

Opis nestale devojčice

Danka je poslednji put viđena u maslinasto zelenoj jaknici i ljubičastim pantalonama, sa kosom vezanom u repić. Ovo su detalji koji su od suštinskog značaja za sve koji učestvuju u potrazi za njom.

Intenzivna potraga uz korišćenje specijalizovane opreme

Više stotina dobrovoljaca temeljno je pretražilo površinu od osam kvadratnih kilometara u Banjskom polju više puta. U potrazi su korišćeni i dronovi, termovizijske kamere, a tokom noći će posebno obučeni psi spasioci tragati za nestalom devojčicom.


Situacija je i dalje u razvoju, a lokalne vlasti i građani ulažu maksimalne napore kako bi pronašli dvogodišnju Danku Ilić što je pre moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading