DOK SAM SE OKRENULA NJE NIJE BILO - Evo šta je majka rekla o nestanku male Danke! Devojčica nestala pre više od četiri sata...

Autor:

Vesti

26.03.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je dok se, po rečima njene majke igrala sa njom i bratom u Brestovačkoj banji kod Bora.

DOK SAM SE OKRENULA NJE NIJE BILO - Evo šta je majka rekla o nestanku male Danke! Devojčica nestala pre više od četiri sata...

Foto: Tanja valic, faceb

Čitava zajednica, uključujući i lokalne vlasti, policiju, vatrogasce, Gorsku službu spasavanja i meštane, angažovani su u potrazi male Danke Ilić (2). 

Prvi put u Srbiji pokrenut je sistem "Pronađi me".

Danka Ilić je nestala dok se igrala sa majkom Ivana i trogodišnjim bratom. Ivana, majka devojčice apeluje na pomoć građana.

- Dete je na sebi imalo ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Odaziva se na ime, ali ona je još mala, ona još ne priča. Javili su se ljudi da je viđena kod neke zgrade, ali nije tu - rekla je majka devojčice.

Roditelji su apelovali na sve ljude koje je vide da odmah pozovu policiju na broj 192 ili se jave na broj 065 281 60 41.

Republika

Foto: Republika

Informacije o nestaloj Danki

- Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila. Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što pre nađemo - rekla je majka Ivana, prenosi Kurir.

Pre više od četiri sata nestala je Danka Ilić (2) u borskom naselju Banjsko polje. Traže je policajci, vatrogasci, komunalna policija, više od 300 meštana, dovedeni su psi tragači, podignut dron, ali dete nije pronađeno. U Banjsko polje sad stiže i Žandarmerija, dok policajci mole građane, koji su bili uključeni u potragu da se povuku, jer ometaju pse tragače, kao i akciju policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Bojan

26.03.2024 20:58

Ko normalan može da poveruje u majčinu priču? Ovo je krajnji nemar ili nešto mnogo gore!? Molim boga da dete bude nađeno živo...

Odgovori 40 10