MLADIĆ KUCAO TAKSISTI NA PROZOR: Jezivi detalji pucnjave na Novom Beogradu

Autor:

Hronika

28.03.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je mladić zamolio taksistu da ga odveze do bolnice, taksista se uplašio i odbio je njegov zahtev.

MLADIĆ KUCAO TAKSISTI NA PROZOR: Jezivi detalji pucnjave na Novom Beogradu

Foto: shutterstock

Mladić (21) koji je sinoć ranjen u obe noge na Novom Beogradu nakon pucnjave, uspeo je da dođe do taksiste i zamoli ga da ga odveze u bolnicu. Mladić je bio sav krvav i iznemogao nakon što je izrešetan sa tri hitca po nogama u obračunu koji se dogodio na nepoznatom mestu.

- Sumnja se da je do pucnjave došlo nakon obračuna u kom je mladić izrešetan sa tri hitca po nogama. Nakon rafalne paljbe napadač ili napadači pobegli su sa mesta pucnjave u nepoznatom pravcu - kaže Kurirov izvor i dodaje:

- Mladić je onako sav krvav, iznemogao i šepajući nekako došao do taksiste koji je bio parkiran na uglu ulica Jurija Gagarina i Gandijeve na Novom Beogradu. Navodno, mladić mu je sa krvavim rukama pokucao na prozor, a taksista se uplašio.

Nakon što je mladić zamolio taksistu da ga odveze do bolnice, taksista se uplašio i odbio je njegov zahtev. Umesto toga, taksista je pozvao Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla na mesto događaja i prevezla povređenog mladića u zemunsku bolnicu radi dalje dijagnostike.

- Krvavi mladić je kukao i molio taksistu da ga poveze do bolnice, ali se čovek uplašio i nije želeo da se meša. Taksista je uzeo mobilni telefon i pozvao Hitnu pomoć koja je saniteteom brzo došla do Novog Beograda - navodi izvor i dodaje:

- Negde oko 2.35 sati iza ponoći Hitna pomoć dovezla je povređenog mladića. Kome su potom sanirane povrede, a ostao je u zemunskoj bolnici radi dalje dijagnostike.

Iako su lekari sanirali njegove povrede i utvrdili da je zdravstveno stabilan, mladić je odbio da sarađuje sa policijom. Nije želeo da otkrije detalje pucnjave, lokaciju gde se incident dogodio, kao ni identitet napadača. Ova činjenica ukazuje na mogućnost da postoji neki neraščišćeni račun ili pretnja koja je dovela do ovog incidenta.

- Nakon što su mu rane previjene i lekari ustanovili da je zdravstveno dobro, inspektori su ga ispitali, ali je mladić odbio da sarađuje sa policijom. Naime, nije im otkrio ni gde se dogodila pucnjava, kao ni ko ga je ranio, da li je bilo više napadača ili samo jedan. Takođe, nije otkrio ni motiv zbog kog je izrešetan po nogama, što ukazuje na neku opomenu ili neraščišćene račune - navodi sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading