"NISAM VIDEO SINA I SNAJU OD JUČE!" Deka nestale Danke Ilić OTVORIO DUŠU: "Čekam da je nađu"

Autor:

Hronika

28.03.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta.

"NISAM VIDEO SINA I SNAJU OD JUČE!" Deka nestale Danke Ilić OTVORIO DUŠU: "Čekam da je nađu"

Foto: republika, facebook

Novinari beogradskih medija razgovarali su danas sa dekom nestale Danke Ilić (2), 48 sati od kada je devojčica nestala. Kako kaže, i dalje nema nikakvih novih informacija o nestanku unuke.

- Čekam - kratko je rekao.

Na pitanje novinara "Blica" da li ima nade da će sve biti dobro, da će naći Danku, kaže: "Da, imam, čekam informacije od policije. Snaja i moj sin otišli su na informativni razgovor tamo. Ja ne mogu se čujem sa njima, ni sa jednim, ni sa drugim. Nisam ih video kada su završili informativni razgovor juče. Nisam se čuo ni sa prijateljima, ni sa kim od kada je Danka nestala, zbog istrage, dok se ona ne završi - kaže deka nestale Danke Ilić.

On se osvrnuo i na bagere koji su čistili imanje.

- To nije moje, to je od mojih prijatelja, od snajkinih roditelja - kazao je on.

Zbog nestanka male Danke prvi put se u Srbiji u utorak uveče oglasio Amber alert sistem "Pronađi me".

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Nestala Danka Ilić

Policija je juče obustavila pretragu terena u Banjskom polju i Brestovačkoj banji, s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta.

Roditelji nestale Danke Ilić odvedeni su u policiju danas u toku dana kako bi se nastavilo saslušanje koje je počelo juče u policijskoj stanici u Boru.

Ispred pojate gde je devojčica Danka Ilić (2) nestala pre 47 sati u Banjskom polju kod Bora stigao je bager, mašina kombinirka kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja. Kako "Blic" saznaje, traži se bilo kakav materijalni trag koji bi pomogao u pronalasku devojčice i otkrio sve okolnosti njenog nestanka.

Potraga za Dankom Ilić ne staje

Paralelno sa tim, pripadnici MUP ponovo pregledaju šahte i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke.

Posle 27 sati potrage u okolini Banjskog polja kod Bora, policija je juče popodne obustavila terensku pretragu za nestalom Dankom Ilić (2).

Intenzivni rad policije se nastavlja sve dok Danka Ilić ne bude pronađena. Sada je istraga usmerena u drugom pravcu, a ova tri važna traga mogu dovesti do nestale Danke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading