STRAH I ZEBNJA: Potraga za dečkom (17) koji je upao u Nišavu i dalje traje!

Autor: Republika

Hronika

01.04.2018

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za Danilom Đorđevićem (17) koji je upao u reku Nišavu i dalje traje. Ronilačka jedinica Žandarmerije Srbije stigla od juče češlja rečno korito, međutim, bez rezultata.

Foto: instagram.com/sdani_naissa
Danilo Đorđević

Ronioci su pažljivo pregledali rečno dno i priobalje reke kod Železničkog mosta, gde je dečak poslednji put viđen pre nego što ga je struja odnela, ali njegovog tela nema.

Danilo je u nemilosrdnoj reci u četvrtak. Danilo je bio na keju, ali se u jednom trenutku okliznuo, upao u vodu, a nabujala matica ga je u trenu odnela.

- Kad je Danilo upao u vodu, matica ga je ponela ka sredini reke, pa ga vratila ka obali. Pokušali smo da mu pružimo ruku i izvučemo ga, ali ga je voda brzo nosila. Tad sam skočio u vodu, znao sam da je neplivač. Plivao sam za njim i dozivao pomoć, ali Danilo je nestao pod vodom - priseća se Ognjen Nikolić, prijatelj nesrećnog dečaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading