OTAC DANKINOG UBICE BIĆE SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU U OVOM SLUČAJU! Branio se ćutanjem, ali...

Autor:

Hronika

20.04.2024

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Danke Ilić traži se duže od dve nedelje.

OTAC DANKINOG UBICE BIĆE SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU U OVOM SLUČAJU! Branio se ćutanjem, ali...

Foto: facebook,Printscreen/Youtube/ESTRADA IZ DRUGOG UGLA

Gde su monstumi sakrili telo male Danke Ilić, pitanje je koje već nedeljama potresa celu Srbiju, a u potragu se svojevremeno uključila i čitava Evropa.

Podsećanja radi, za njeno ubistvo osumnjičeni su radnici JKP "Vodovod" Dejan Dragijević i Srđan Janković, obojica stara 50 godina. Kako se sumnja, oni su 26. marta, kada je njen nestanak i prijavljen, udarili dete na lokalnom putu u Banjskom polju, a potom je i ugušili i bacili telo na deponiju. Kasnije je telo premestio Dejan, i to uz pomoć oca Radoslava i pokojnog brata Dalibora.

Do sada su u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru saslušani Dejan i Srđan, a iskaze u svojstvu svedoka dali su i roditelji male Danke, kao i majka ubice Svetlana. MEđutim, Radolsv nije iznosio odbranu.

- Osumnjičeni Radoslav Dragijević će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru ukoliko sam bude zahtevao da da iskaz, s obzirom na to da se prilikom prvog saslušanja branio ćutanjem - naveli su za Telegraf.rs iz VJT Zaječar.

Oni dodaju i da je Dejanova majka Svetlana Dragijević ispitana u svojstvu svedoka pred Višim javnom tužilaštvom u Zaječaru i da je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči, s obzirom na to da joj je osumnjičeni Dejan sin, a Radoslav suprug.

Dalibor, brat ubice Dejana, trebalo je da bude saslušan, ali je preminuo u policijskoj stanici u Boru, od posledica infarkta.

Forenzičar: Moguće da su detetu uradili nešto monstruozno

- Moje mišljenje je da su osumnjičeni nešto uradili sa telom devojčice. Da su je raskomadali ili zapalili, a delove odneli možda čak i 50, 60 kilometara dalje. Varaju se, ako misle da će dobiti manju kaznu jer nema tela. Dovoljan je i samo DNK deteta nađen u vozilu osumnjičenih da se osude na doživotne kazne zatvora. On je mišljenja da policija nakon ovog vremena teško može naći telo ubijene Danke - kaže za pomenuti medij Časlav Ristić, forenzičar u penziji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading