MONSTRUM SILOVAO SVOJU DECU, A SAD MU PRETI OSAM GODINA ROBIJE!

Autor: B. K.

Hronika

16.04.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovici Š. (46), monstrumu koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao ćerku (10) i sina (12) i primoravao ih na oralni seks pune dve godine, preti zatvorska kazna od jedne do osam godina.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Jovica Š je dve godine maltretirao svoju decu

Njemu je određen pritvor do 30 dana za delo koje je kvalifikovano kao obljuba. Psiholog Zoran Musterović kaže da za traumu koju su proživela deca, nijedna zatvorska kazna nije dovoljna, a da će mališani posledice osećati kroz čitav život.

- Zločin se dogodio u manjoj sredini i oni će biti obeleženi tokom čitavog odrastanja, a i kasnije. Njihove psihološke rane će se teško u potpunosti izlečiti, ali je neophodna stručna pomoć kako bi što bezbolnije prošli kroz ovaj težak period. Porodice se u ovakvim situacijama obično odlučuju da u potpunosti promene sredinu, najčešće se presele u drugi grad zarad dobrobiti dece - kaže Musterović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading