HAPŠENJE U UŽICU: 4.000 € UZELA, PA ZAPOSLILA MEDICINSKU SESTRU U DOMU ZDRAVLJA

Autor:

Hronika

21.09.2018

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije uhapsili su A.A. (43) iz Užica, bivše odgovorno lice Doma zdravlja u Užicu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo trgovina uticajem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je A.A, tokom novembra 2017. godine i jula ove godine, u dva navrata zahtevala i primila 4.000 evra i mobilni telefon, od osobe koja je tražila posao kako bi posredovala prilikom njenog zaposlenja, najpre na određeno, a potom i na neodređeno vreme, na radno mesto medicinske sestre u Opštoj bolnici Užice.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo trgovina uticajem, krivična prijava je podneta i protiv  dvadesetsedmogodišnje osobe koja je trebala da se zaposli na radno mesto medicinske sestre.  

Osumnjičena A.A. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu  u Kraljevu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joca

21.09.2018 10:38

A sta je sa direktorem DZ u Sjenici Altanom Hamidovicem koji na isti nacin postupa i trguje uticajem stim sto uzima mnogo vise?.