Progovorila još jedna devojka koju je napao manijak iz tramvaja!

Autor:

Hronika

02.11.2018

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radmila Stolić (26) iz Krnjače još je jedna u nizu devojka koja je imala neprijatno iskustvo sa manijakom iz tramvaja Mihailom Isailovićem (37), osumnjičenim za seksualno zlostavljanje 15-godišnje devojčice! Kako je rekla za nedeljnik Afera, Isailovića zna iz kraja, a poznat je po tome što preuzima tuđe krivice i robija umesto njih za novac.

RepublikaFoto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Manijak Mihailo Isailović

Vređao devojke

- Po našem kraju se priča da živi od toga što na sudu priznaje tuđa krivična dela. Navodno, leži po nekoliko meseci u zatvoru umesto pravih počinilaca i za to dobija novac - kaže Stolićeva, koja živi nekoliko stotina metara dalje od njega.

Lečenje umesto zatvora?

Mihailo Isailović pritvoren je najpre u Okružnom zatvoru u Beogradu zbog polnog uznemiravanja maloletnice u tramvaju. Zbog njegovog stanja ubrzo je premešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu. Ukoliko ga proglase neuračunljivim, robiju bi mogao da zameni merom obaveznog lečenja.

- Nije me seksualno zlostavljao, ali je mene i moju drugaricu napao nasred ulice! On nas je jedno veče, oko devet sati, zaustavio dok smo šetale i krenuo da nas kritikuje. Govorio je kako se provokativno oblačimo, šetamo i kako se izazovno ponašamo - ispričala je Stolićeva.

Devojka je navela da je Isailović sve vreme govorio kako ne bi trebalo da se tako ponašaju, a cela situaciju je kulminirala nakon što je Isailović počeo da je naziva pogrdnim imenima.

- U jednom trenutku mi je rekao da se kurvinski smejem! Ja sam tada poslala drugaricu kući i nastavila da se raspravljam s njim da vidim u čemu je problem. On je tada nastavio da me vređa, a u jednom momentu me je čak i uhvatio za ruku, nakon čega sam mu opalila šamar - priča ova devojka.

Prema njenim rečima, Isailović je tada, izrevoltiran time što mu je udarila šamar, počeo da histeriše na ulici i pozvao policiju.

Radmila: Rekao mi je da se kurvinski smejem i uhvatio za ruku. Opalila sam mu šamar, pa je onda on pozvao policiju

- Ja sam sačekala policiju koja je ubrzo stigla i opomenuli su nas oboje. Policajci su mi tada skrenuli pažnju na njega i na to da je dobro poznat policiji. Rekli su mi i da ima psihičke probleme, ali da nije opasan - dodaje devojka.

Radmila Stolić je navela i da je Isailović narednog dana došao kod nje kući i izvinio se njenoj porodici zbog cele neprijatnosti, nakon čega su izgladili situaciju.

Snimak

Podsetimo, Isailović je 25. oktobra u tramvaju seksualno zlostavljao devojčicu (15) i nasilno je dodirivao po intimnim delovima tela. On je iste večeri uhapšen nakon što je u jednoj pekari ukrao parče bureka.

Priča sa vrapcima

Nakon što je snimak seksualnog zlostavljanja 15-godišnjakinje u gradskom prevozu osvanuo na društvenim mrežama, njegove komšije ispričale su novinarima da se on duže vreme ponaša čudno, a da je sve počelo kada ga je, navodno, ostavila verenica.

- On živi sam, nema nikoga. Tačno je da priča sa vrapcima. Videla sam da to radi - rekla je Radmila Stolić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading