ASTROLOŠKINJA TAMARA GLOBA PREDVIĐA OVIM ZNAKOVIMA U MARTU: Samo njima slede sudbinski PREOKRETI, neka se spreme!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

05.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slede sudbinski događaji.

ASTROLOŠKINJA TAMARA GLOBA PREDVIĐA OVIM ZNAKOVIMA U MARTU: Samo njima slede sudbinski PREOKRETI, neka se spreme!

Foto: youtube/ Тамары Глоба, Shutterstock

ASTRO

Tamara Globa je sada jedna od najpoznatijih astrološkinja današnjice. Njene prognoze i reči se daleko čuju. Sada kada je počeo mart mesec, sve zanima šta ih čeka do kraja. 

Tri srećnika tokom marta meseca: 

Republika

Foto: youtube/printscreen/Надежда Стрелец

Ova tri znaka su miljenici ovog meseca

Horoskop za Ovna:


Mesec mart će biti za Ovnove vreme za preispitivanje ličnih ciljeva i prioriteta. Tamara Globa, poznata astrološkinja, savetuje Ovnove da budu otvoreni za nove mogućnosti i da se fokusiraju na svoje unutrašnje snage. Biće osebno inspirisani da preuzmu inicijativu u svojim profesionalnim poduhvatima. Sudbinski događaji će ih podsticati da se oslobode svega što im ne služi na putu ka ostvarenju njihovih snova.

Horoskop za Bika:

Bikovi će imati izuzetno plodan mesec mart, s obzirom na postavku zvezda. Prema rečima astrološkinje Tamare Globe, Bikovi će biti izuzetno privlačni za druge i očekuje ih period dubokih emotivnih promena. Sudbinski događaji će ih voditi ka razumevanju njihovih dubokih želja i potreba. Očekuje ih i neočekivani finansijski dobitak koji će im omogućiti da ostvare neke od svojih dugogodišnjih snova.

Horoskop za Blizance:

Za Blizance, mesec mart će biti vreme za introspekciju i samopronalaženje. Astrološkinja Tamara Globa naglašava da će Blizanci biti posebno intuitivni ovog meseca, te ih savetuje da slušaju svoj unutrašnji glas. Sudbinski događaji će ih usmeriti ka razvijanju dubljeg duhovnog razumevanja, a moguće su i neočekivane prilike za putovanja ili učenje novih veština.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading