ASTRO VODIČ: Do 25. aprila ovaj znak napreduje, Goci Tržan se ostvaruje najveća želja? (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

21.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "ASTRO VODIČ" je na našem Jutjub kanalu SREĆNA.RS

U ovoj epizodi Goca Dragišić otkrila je šta je važno za one koje su rođeni u znaku Bika, a to su finansije i novac. Tri horoskopska znaka moći će da zarade u narednih mesec dana. U pitanju su Lavovi i Ovnovi, pored Bikova. Bikovima ide na ruku to što je njihova vladavina, a imaće i mogućnost dodatne zarade. Takođe od 25. aprila nagoveštava im se posao na vidiku. Ono što je najvažnije da znaju tokom ovog perioda otkriće vam Goca Dragišić u novoj epizodi emisije "ASTRO VODIČ" u produkciji Republika TV-a na portalu Republika.rs.

U rubrici AKTUELNO Goca se bavila pevačicom Gocom Tražan koja ove godine puni 50 godina. Ovo je godina Marsa kada može mnoge ciljeve da ostvari, možda upravo one koje nije uspela dugi niz godina. Takođe, ovo je godina za stabilnost i napredak u muzičkoj karijeri. Druga polovina ove godine idealna je za potomstvo.

I ove sedmice Goca je odgovarala na vaša pitanja koja ste postavljali na našem zvaničnom Instagram nalogu Republika.rs, a da li vam se posrećilo da naša Goca odgovori baš na vaše pitanje pogledajte u emisiji. 

Novu epizodu emisije "Astro vodič" možete pogledati u videu na početku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading