SARI MOLI ZA JOŠ JEDNU ŠANSU: Dajte mi dve godine i stići ću Liverpul i Siti!

Autor:

Sport

04.05.2019

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Čelsiju ne ide baš sve po planu i trenutno postoji mnogo sistemskih problema, među pozicijama koje škripe svakako je i ona trenerska, na kojoj se nalazi Mauricio Sari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Italijanski stručnjak nema baš sezonu iz snova u "plavcima", ali kako kaže za sve je potrebno vreme, te tako  uverava navijače i ljude iz kluba da treba da dobije ono glavno - vreme.

- Dajte mi dve godine i stići ću Liverpul i Siti, ništa se ne može preko noći - rekao je Sari. 

Šansu bi mogao da dobije ukoliko izbori plasman u Ligu šampiona kroz Premijer ligu, ili eventualno osvoji Ligu Evrope, a nije daleko od toga. 

- Kada sam došao u Napoli, kasnili su za Juventusom 24 boda, posle toga 9, pa 5, za sve je potrebno vreme. U Čelsi sam stigao kasno letos, odradio sam 11-12 defanzivnih treninga. U Napoliju sam radio po 70 na pripremama - objasnio je italijanski stručnjak.

Pored toga, dodao je da je oduševljen fudbalom koji se igra u Engleskoj i da nema nameru da se u bližoj budućnosti vraća u Seriju A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading