Dinamo i Olmo: Zagrepčani daju "zlatnoj koki" ugovor na pet godina vredan 10.000.000 evra!

Autor:

Sport

11.08.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinamo po svaku cenu želi da što duže na Maksimiru zadrži mladu špansku zvezdu Danija Olma. Modri su već odbili ponude Bajerna, Vulverhemptona i Mančester Junajteda za sjajnog vezistu, koje nisu prevazilazile cifru od 28.000.00 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dani Olmo

Iako hrvatski šampion može da računa na astronomsko obeštećenje, bar kada je reč o balkanskim uslovima, Dinamo namerava da Daniju Olmu ponudi novi ugovor. I to istorijski ugovor.

Dinamo Špancu spremio ubedljivo najveći ugovor u istoriji kluba. Rukovodstvo kluba iz Maksimira spremno je da Daniju Olmu ponudi petogodišnji ugovor, vredan deset miliona evra. To znači da bi Olmo godišnje u Dinamo zarađivao dva miliona evra!

Reč je o cifri koju teško mogu da isprate i mnogo bogatiji klubovi, ne računajući one iz Engleske. Osim toga, Dinamo je spreman da u novi ugovor stavi posebnu klauzulu. Olmo bi mogao da napusti Maksimir samo u slučaju da neko uplati 50 miliona evra.

Dani i njegov otac Miguel se još nisu izjasnili. Uzeli smo malo vremena, jer do kraja prelaznog roka ima još mnogo vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading