MURINJO, VRATI SE U ČELSI! NAVIJAČI TRAŽE samo Posebnog! Skandirali mu pred Poketinom! Uprava kluba NE MARI ZA ŽELJE!

Autor:

Sport

05.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će Portugalac opet na Stamford Bridž?

MURINJO, VRATI SE U ČELSI! NAVIJAČI TRAŽE samo Posebnog! Skandirali mu pred Poketinom! Uprava kluba NE MARI ZA ŽELJE!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Nakon dve i po godine na klupi Rome, Žoze Murinjo je okončao svoj mandat. Odmah nakon toga, počele su spekulacije o mogućim novim poslovima za čuvenog Portugalca.

U engleskim medijima pojavile su se priče o potencijalnom povratku Murinja na klupu Čelsija. Međutim, s obzirom na česte promene menadžera u ovom klubu, takav scenario deluje malo verovatno.

Navijači Čelsija, nezadovoljni trenutnom situacijom u klubu, na meču sa Brenfordom su uzvikivali ime Murinja, smatrajući ga osobom koja može da izvuče ekipu iz očaja.

"Dejli mejl" je kontaktirao klub i Murinjovu stranu kako bi saznao više o mogućem povratku, ali su dobili jasan odgovor da klub nema interes da se Murinjo vrati po treći put. Iz okruženja čuvenog menadžera nisu imali dodatne komentare.


Čelsi se trenutno nalazi daleko od vrha Premijer lige, a navijači su nezadovoljni trenutnim menadžerom Maurisiom Poketinom, kojeg su dočekali sa velikim očekivanjima, ali ekipa još uvek ne pokazuje značajan napredak.

Dakle, i pored želje navijača, povratak Žoze Murinja na klupu Čelsija izgleda kao malo verovatan scenario, dok ekipa i dalje traži rešenje za svoje probleme.

Murinji je jedan od najtrofejnijih fudbalskih trenera i smatra se jednim od najboljih trenera u istoriji fudbala. Osvojio je Ligu šampiona, Ligu Evrope, Ligu konferencija i brojne druge titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading