SRĐAN JOVANOVIĆ ODLAZI U HRVATSKU?! Komšije bruje: Najbolji srpski arbitar sudi derbi Hajduk - Dinamo!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je prethodno bio na udaru šampiona Srbije.

SRĐAN JOVANOVIĆ ODLAZI U HRVATSKU?! Komšije bruje: Najbolji srpski arbitar sudi derbi Hajduk - Dinamo!

Foto: www.profimedia.rs

Zbog skandala u VAR sobi u Hrvatskoj su na snazi potresi. A, hrvatski fudbalski savez odlučio se za radikalne mere. Naime, pokrenuo je inicijativu da derbije tamošnje lige i još nekoliko manjih utakmica sude arbitri iz zemalja u regionu. Među njima se spominje i Srđan Jovanović, najbolji srpski sudija, pišu zagrebačke "Sportske novosti".

- Zna se da HNS ima dogovornu saradnju sa Bugarima i Kipranima, ali sada traži jača sudijska imena. Na taj način, HNS očigledno želi da umiri one koji nisu zadovolji suđenjem i traže strance, ali želi i da pokaže da čini sve i da tako odgovornost stavi isključivo na sudijsku struku... Ko bi vodio naše derbije? Verovatno su najveća šansa susedne države, pa ne bi trebalo da čudi ako se na utakmici Hajduk - Dinamo sa pištaljkom pojavi Slovenac Slavko Vinčić ili Irfan Peljto iz BiH ili Srbin Srđan Jovanović ili neko četvrti iz tih država - navedeno je u tekstu.

Pretgodno, Jovanović je od strane sprskog šampiona Crvene zvezde označen kao persona non grata. 

- Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala - poručeno je sa "Marakane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading