MAJSTORI FUDBALA! Kejn i Mbape dominiraju, probili granicu 40!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadači Bajerna i PSŽ postigli po dva gola u revanšima.

MAJSTORI FUDBALA! Kejn i Mbape dominiraju, probili granicu 40!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Kilijan Mbape i Hari Kejn su obeležili večerašnje revanš utakmice osmine finala Lige šampiona svojim fantastičnim partijama. Napadači Pariz Sen Žermena i Bajern Minhena su sa po dva gola bili ključni za pobede svojih timova, potvrdivši svoj izuzetan talenat i formu.

Klijan Mbape je postigao dva gola protiv Sosijedada, čime je postao prvi igrač ove sezone koji je u top pet liga Evrope dao ili namestio 40 i više golova u svim takmičenjima. Na 34 odigrane utakmice ove sezone, postigao je 34 gola uz sedam asistencija, čime je potvrdio svoj izuzetan učinak i uticaj na igru svog tima.

Foto: Tanjug/AP

Mbape

 


Hari Kejn nije zaostajao - svojim golovima protiv Lacija, doveo je svoju ekipu do ubedljive pobede. Sa 33 odigrane utakmice, postigao je 33 gola i ostvario osam asistencija, dostižući cifru od 40 direktno učestvovanih golova u svim takmičenjima. Njegov učinak na terenu je impresivan i predstavlja ključnu kariku u uspesima Bajerna Minhena ove sezone.

Pored fantastičnih rezultata u nacionalnim ligama, Mbape i Kejn su takođe vodeći strelci ove sezone u Ligi šampiona, sa po šest postignutih golova. Njihov doprinos timovima je neupitan, a njihova golgeterska forma je impresivna.

Ukupno gledano, ova sezona Lige šampiona je obilovala neverovatnim individualnim učincima, a Mbape i Kejn su definitivno među najsjajnijim zvezdama tog nezaboravnog fudbalskog spektakla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading